Ügyfélszolgálat – Tájékoztató

Az ügyfélszolgálati irodába személyesen érkezőknek az alábbiakra hívjuk fel a figyelmét:

  • Az ügyfélszolgálat területén legfeljebb annyi ember tartózkodhat, ahány ügyintéző éppen foglalkozik az ügyfelekkel. A többieknek az iroda előtt, szabad téren kell várakozniuk a Kormány által előírt személyes távolságtartás szabályaira is ügyelve.
  • Az ügyfélszolgálaton nincs lehetőség fénymásolásra, tehát mindenkitől kérjük, hogy az eredeti dokumentumok mellett az azokról készült kellő számú fénymásolatot is hozza magával. (Az iroda környékén több fénymásoló szalon is működik.) A szükséges, fénymásolandó iratokról kérjük, hogy előzetesen tájékozódjon a www.oktatas.hu honlapon a Képesítések elismerése menüpontban vagy nyelvvizsga-honosítás ügyében a nyak.oh.gov.hu honlapon, vagy kérje ügyfélszolgálatunk előzetes segítségét e-mailben vagy telefonon.
  • A munkaállomásoknál kizárólag az ügyben eljáró személy tartózkodhat (kivétel ez alól a tolmács, illetve a fogyatékkal élő kísérője.)
  • Belépés után, ügyintézés előtt használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Kérjük, ne hajoljanak át az ügyfeleinket és ügyintézőinket egyaránt védő plexifalon, lehetőség szerint viseljenek maszkot ügyintézés közben!
  • Kérjük, lehetőleg ne közvetlenül nyitásra érkezzenek, mert ilyenkor általában hosszabban kell várakozni, illetve kerüljék a zárás előtti utolsó időszakot is, mert a zárási időponton túlnyúló ügyintézés akadályozza a napi fertőtlenítés elvégzését.
Nyomtatás