Ugrás a tartalomhoz

Kétoldalú kormányközi munkatervek alapján szervezett továbbképzések

A pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben részt vevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló 277/1997 (XII. 22.) Korm. rendelet 8. § (4.) bekezdése előírja, hogy a továbbképzési jegyzék részeként közzé kell tenni a továbbképzésekben figyelembe vehető, a kétoldalú kormányközi munkatervek alapján szervezett továbbképzéseket.

A Magyarország által kötött, illetve a korábban aláírt, jogfolytonos, hatályban lévő kétoldalú kormányközi oktatási, kulturális és tudományos együttműködési egyezmények, valamint a Emberi Erőforrások Minisztériuma által aláírt tárcaközi megállapodások végrehajtására aláírt, meghatározott időszakokra szóló munkatervek, együttműködési programok és jegyzőkönyvek alapján szervezett formában, Magyarországon, illetve a szerződő országban megvalósuló pedagógus-továbbképzések a következő országok tekintetében továbbképzésként elismerhetőek:

Információ az új, esetlegesen továbbképzéseket tartalmazó megállapodásokról az Emberi Erőforrások Minisztériuma Bilaterális Kapcsolatokért Felelős Főosztálytól kérhető írásban. Cím: 1054 Budapest, Báthory u. 10.

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra