« előző oldal
következő oldal »
Március 21. és 23. között módosíthatók a középiskolai felvételi jelentkezések
2022. március 18.
A középfokú felvételi eljárásban 2022. március 21. és 23. között egy alkalommal, elektronikusan módosíthatók a felvételi rendszerben korábban jelzett továbbtanulási tervek.
A környezeti nevelés az Új Köznevelés február havi témája
A környezeti nevelés került a 2022/2. lapszám fókuszába.
Az OH hiánypótló kötetei a Kárpát-medence régióiról és a digitális oktatás módszertanáról
Meghosszabbított határidővel lehet hitelesíteni az E-felvételiben
2022. február 19.
Az Oktatási Hivatal (OH) egy nappal, február 21-ig hosszabbítja meg a felsőoktatási felvételi jelentkezések hitelesítési határidejét.
Meghosszabbított határidővel lehet jelentkezni a középiskolákba
2022. február 19.
Az Oktatási Hivatal (OH) három nappal, február 21-ig hosszabbítja meg a középfokú felvételi jelentkezések benyújtásának határidejét.
Február 20-ig lehet hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket
2022. február 16.
2022. február 20-án éjfélig hitelesíthetők az E-felvételiben valamely felsőoktatási képzésre benyújtott és véglegesített jelentkezések.
Február 18-ig lehet jelentkezni a középiskolákba
2022. február 11.
2022. február 18-ig lehet jelentkezni a középfokú intézményekbe. Az Oktatási Hivatal (OH) honlapján nyilvánosságra hozta a központi írásbeli felvételi vizsgadolgozatok eredményeinek átlagait és eloszlását. Így a felvételizők összehasonlíthatják teljesítményüket, és megalapozottabban dönthetnek arról, hogy mely középfokú iskolákba jelentkezzenek.
Még öt napig lehet jelentkezni a felsőoktatásba
2022. február 10.
2022. február 15-én éjfélig lehet jelentkezni az ősszel induló alap-, osztatlan, illetve mesterképzésekre és felsőoktatási szakképzésekre a felvi.hu oldalon elérhető E-felvételiben.
Február 15-ig lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra
2022. február 10.
2022. február 15-ig lehet jelentkezni a május-júniusi érettségi vizsgákra. Az érettségizők rendes, előrehozott, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló, valamint javító vizsgát tehetnek.
Sikeresen zárult az Ifjú tudósok regionális fordulója
2022. január 25. és 27. között rendezte meg az Oktatási Hivatal az Ifjú tudósok tudományos középiskolai vetélkedő regionális fordulóit. A versenyzők a megszokottól eltérő, izgalmas feladatokban bizonyíthatták tudásukat informatikából, fizikából és magyar irodalomból. A legjobb 8-8-8 versenyző a televíziós döntőre készülhet.
Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre
2022. február 15-ig még lehet jelentkezni az ősszel induló alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre a felvi.hu honlapon elérhető E-felvételiben. A választható képzésekről és a jelentkezésről részletes információk olvashatók a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban, amely már a hivatalos kiegészítéssel bővített formában érhető el a felvi.hu-n.
« előző oldal
következő oldal »