Július 24-én kiderülnek a felsőoktatási ponthatárok

2019. július 24-én rendezi meg az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. a Pont Ott Partit (POP), ahol a felvételizők először értesülhetnek a felsőoktatási ponthatárokról, és számos programon is részt vehetnek. A rendezvény helyszíne az ELTE Lágymányosi Campusa lesz.

A szórakoztató programok mellett hasznos időtöltést is kínál a POP, ugyanis számos felsőoktatási intézmény és az OH is információs pulttal várja az érdeklődőket. Így a felsőoktatási tanulmányok előtt állók pontos tájékoztatást kaphatnak a felvételi eljárásról, a magyar állami ösztöndíjról, a duális képzésről és a Magyar Képesítési Keretrendszerről.
A felvételi ponthatárok 20 órától lesznek láthatók a POP színpadának óriásvásznán. A ponthatárváró esemény részletes programja a felvi.hu oldalon olvasható.

A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel, ugyanis több vidéki városban: Békéscsabán, Egerben, Pécsett, Salgótarjánban és Szegeden is lesz ponthatárváró rendezvény.