Újra lesz Pont Ott Parti, ahol kiderülnek a felsőoktatási ponthatárok

2021. július 22-én az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. az ELTE Lágymányosi Campusán rendezi meg a budapesti Pont Ott Partit (POP), ahol a felvételizők először értesülhetnek a felsőoktatási ponthatárokról, és a felsőoktatásban rejlő lehetőségeket bemutató programokon is részt vehetnek. POP-ot számos városban tartanak országszerte.

A szórakoztató programok mellett hasznos időtöltést is kínál a POP: a könnyűzenei koncerteken kívül pódiumbeszélgetést hallgathatnak meg az érdeklődők a felsőoktatás aktuális kérdéseiről, valamint az egyetemi életről. Továbbá számos felsőoktatási intézmény és az OH is információs pulttal várja a fiatalokat. Így a felsőoktatási tanulmányok előtt állók pontos tájékoztatást kaphatnak a felvételi és a pótfelvételi eljárásról, valamint a magyar állami ösztöndíjról is.

A felvételi ponthatárok 20.00 órától lesznek láthatók a POP színpadának óriásvásznán. A ponthatárváró esemény részletes programja a felvi.hu oldalon olvasható. A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel, ugyanis több vidéki városban: Debrecenben, Egerben, Győrött, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsett, Salgótarjánban és Szegeden is lesz POP.

Nyomtatás

CÍMKÉK

pop, 2021, pont ott parti