Egy hét múlva Pont Ott Parti, ahol a ponthatárok születnek

2017. július 26-án lesz a Pont Ott Parti (POP), ahol a felvételizők először értesülhetnek a felsőoktatási ponthatárokról, és számos kísérőprogramon is részt vehetnek. Az Oktatási Hivatal (OH) és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) közös rendezvényét házigazdaként a Debreceni Egyetem támogatja, helyszíne a RIO Budapest.

A POP szakmai programján, a Felvi Fórumon az érdeklődők pódiumbeszélgetéseken és előadásokon kapnak segítséget a hallgatói évek megtervezéséhez a kezdetektől a diploma megszerzéséig, hogy megfelelő tapasztalatot szerezve, karrierjüket tudatosan építve, versenyképesen léphessenek a munkaerőpiacra.

A rendezvényen felsőoktatási intézmények bemutatkozó standjai is várják az érdeklődőket, közben a nagyszínpadon ByeAlex és a Slepp, DJ Juhász Laci és a Drop the Cheese együttes szórakoztatja a közönséget; Rubint Réka fitneszprogrammal mozgatja meg a résztvevőket; a házigazda-műsorvezető pedig Buda Marci lesz.

A felvételi ponthatárok a 20:00 órakor kezdődő Ponthatár Show-ban kerülnek napvilágra. A ponthatárok kivetítését szimbolikus gombnyomással dr. Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár, dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár és dr. Gloviczki Zoltán, az Oktatási Hivatal elnöke indítja el.

A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel: többek között Békéscsabán, Salgótarjánban és Zalaegerszegen is tartanak ponthatárváró rendezvényeket.

Az esemény részletes programja a www.felvi.hu/pop2017 oldalon olvasható.

Nyomtatás

CÍMKÉK

ponthatárok, felvi