Megjelent a 2016. szeptemberben induló képzések felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítése

A felvételizőknek még két hét áll rendelkezésükre, hogy beadják jelentkezésüket a 2016 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes minden jelentkezőnek még egyszer, a kiegészítésben megjelent információkkal együtt áttekinteniük a decemberben közzétett meghirdetéseket.

A felsőoktatási felvételi tájékoztató – érettségizetteknek és diplomásoknak – hivatalos kiegészítésében a 2015. december 23-án közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett újabb képzéseket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.
Az új meghirdetések és az egyéb korrekciók 2016. január 29-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a www.felvi.hu honlapon.

Jelentkezési határidő: 2016. február 15.

Legkésőbb 2016. február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Aki a díjmentesen megjelölhető 3 jelentkezési helynél többet – maximum 6-ot – jelöl meg, annak szintén február 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ezt követően, 2016. február 23-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

Sajtókapcsolat: kommunikacio@oh.gov.hu

Nyomtatás