Február 20-ig lehet hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket

2022. február 20-án éjfélig hitelesíthetők az E-felvételiben valamely felsőoktatási képzésre benyújtott és véglegesített jelentkezések.

Legkésőbb február 20-án (vasárnap) éjfélig szükséges hitelesíteni a felvi.hu-n elérhető E-felvételiben benyújtott és véglegesített felsőoktatási jelentkezéseket.

A hitelesítés Ügyfélkapun elektronikusan és postai levélben is intézhető. Aki eddig nem regisztrált az Ügyfélkapun, még megteheti: személyesen bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten, és – 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában – elektronikusan is. A hitelesítéshez ideiglenes regisztráció nem fogadható el.

A hitelesítés elvégezhető postai úton is: az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot szükséges aláríni és február 20-ig (vasárnap) az Oktatási Hivatal címére postára adni (1380 Budapest, Pf. 1190). További információk a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban olvashatók.

A hitelesítés akkor sikeres, ha a jelentkező e-mailben visszajelzést kap, illetve az E-felvételi felületén is megjelenik a hitelesített státusz.

Nyomtatás

CÍMKÉK

jelentkezés