Holnap nyit a jubileumi Educatio kiállítás

Az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. 2020. január 9–11. között rendezi meg a Hungexpón a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. Az oktatási seregszemlén a pályaválasztás előtt álló fiatalok interaktív programokon vehetnek részt, és megismerkedhetnek a felsőoktatás aktuális lehetőségeivel.

Az eseményen közel 140 kiállító – köztük több mint 10 ország mintegy 60 felsőoktatási intézménye – várja a középiskolásokat, szüleiket és minden érdeklődőt. A látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai szakképző iskolák, egyetemek, főiskolák képzéseiről, felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.
Az Oktatási Hivatal munkatársai a felvételi eljárás szabályairól, részleteiről, valamint a diplomások elhelyezkedési esélyeiről tájékoztatják az érdeklődőket.
A látogatók a háromnapos rendezvényen számos, a felsőoktatás új módszereit bemutató eladáson és interaktív programon vehetnek rész. A szakkiállításon jelen lesznek a Diákhitel Központ Zrt. és több diákmunka-szövetkezet munkatársai is. A 20. Educatio kiállításra a szervezők 53.000 látogatót várnak. Az esemény részletes programja a https://www.educatioexpo.hu/ oldalon olvasható.

Nyomtatás