Médiaműveltség és félretájékoztatás – eTrend Konferencia Budapesten

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont konferenciájára pedagógusok és szakképzésben oktatók jelentkezhetnek.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont szervezésében negyedik alkalommal megrendezett eTrend konferencia célja, hogy a program nyújtotta lehetőségek segítségével támogassa a pedagógusok szakmai fejlődését és gyakorlati tapasztalatszerzését.

A konferencia során mélyebben megismerkedhet az eTwinning Programmal, projektpedagógiai módszerekkel, diákokat érintő Internetbiztonsági kérdésekkel, meghívott szakértőink pedig online bullying veszélyeivel, a diákok médiatudatosságra nevelésével foglalkoznak előadásaik során.

A konferenciára magyarországi köznevelési vagy szakképző intézményben (óvoda, általános és középiskola, szakgimnázium, technikum stb.) dolgozó aktív pedagógusok és oktatók jelentkezését várjuk.

Kérjük, a jelentkezés előtt tekintse át a programot, nézze át időbeosztást és abban az esetben jelentkezzen, ha a rendezvény nem ütközik iskolai vagy egyéb elfoglaltságába. Amennyiben mégsem tud részt venni rendezvényen, jelezze felénk minél hamarabb, de legkésőbb a konferencia előtt 5 nappal.

A workshopokon szükség lesz laptopra vagy tabletre! Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvény ideje alatt eszközt nem biztosítunk, így a résztvevők maguk gondoskodnak eszközük meglétéről (laptop, tablet)! A networking activity-hez szükséges az Actionbound nevű alkalmazás megléte, így kérjük, előzetesen töltse le okoseszközére az applikációt (Android, iOS).

A rendezvényen a részvétel ingyenes. Az eTwinning program egyik kiemelt célja, hogy támogassa a kistelepüléseken élő pedagógusok szakmai fejlődési lehetőségét, ezért vidéki résztvevőknek szállást (kétágyas elhelyezéssel) és vacsorát biztosítunk. A szállást előzetesen lefoglaljuk, amennyiben a regisztrációnál jelzi szállásigényét, ezért kérjük, segítse azzal a szervezők munkáját, hogy átgondoltan jelentkezik és mindent elkövet, hogy részt vegyen a rendezvényen.

A rendezvényt követően, amennyiben a konferencia egészén részt vett, a részvételt igazoló tanúsítványt állítunk ki, amelyet digitális formátumban juttatunk el a regisztráció során megadott email címre.

Jelentkezés előtt vegye figyelembe, hogy a részvétel feltétele a rendezvény napjain érvényes COVID védettségi igazolvány, vagy a rendezvényt megelőző 24 órán belül készült negatív PCR teszt megléte! A védettséget igazoló igazolvány, vagy negatív PCR teszt hiányában NEM tud részt venni a rendezvényen.

 

Időpont: 2021. november 19-20.

Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Hélia

A konferencia tervezett programja és időbeosztása ezen a linken található.

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken tehet meg.

Regisztráció határideje: 2021. november 10., éjfél

 

A konferenciára kizárólag a megadott jelentkezési felület kitöltésével lehet regisztrálni! Kérjük, a jelentkezési felületet csak egyszer töltse ki!

Amennyiben kérdése lenne a programmal vagy a regisztrációval kapcsolatban, írjon emailt az etwinning@oh.gov.hu e-mail-címre.

Nyomtatás