Millió lépés az iskoládért

Mozogj, és nyerj az iskoládnak egymillió forintot – szeptember 25-től december 10-ig

A tavaszi kihívás minden várakozást felülmúló sikere után szeptember 25-től ismét elindult Magyarország legnagyobb, mozgásra ösztönző programja: a Millió lépés az iskoládért játék az Aktív Magyarországért Program támogatásával a Magyar Szervátültetettek Szövetsége szervezésében. A program tavasszal 200 000 embert és 2000 iskolát mozgatott meg; diákok, szülők és tanárok mellett most is mindenki részt vehet benne, aki mozgással tenne egészségéért és iskolájáért. A kihívás végén 100 aktív és szerencsés iskola ezúttal is kap 1-1 millió forintot sporteszközök vásárlására.  A részvételhez a Millió lépés applikációt kell letölteni.

A játék során a résztvevők „lépéseket” gyűjtenek a kiválasztott iskola számára. Az iskolákhoz regisztrált játékosok lépéseit összeadják, és megjelenítik az Országos Kékkör útvonalán. Minden megtett Országos Kékkör (2583 km) után egy „sorsjegy” jár, amelyből ötöt összegyűjtve indulhatnak a résztvevők a sporteszközök vásárlására 100 iskolának felajánlott 1-1 millió forintért.

A program az idősebb korosztályt is megszólítja: Magyarországon ma több mint 170 gyaloglóklub működik, amelyek feladatuknak tekintik, hogy a hatvan feletti korosztály rendszeresen mozogjon és társasági programokon vegyen részt. A játékban ezek a klubok is részt vehetnek, ha az applikációban regisztrálnak. A gyaloglóklubok aktivitását is díjazzák: azok között, akik legalább egyszer körbeérnek az Országos Kékkörön, 500 darab nordic walking botot sorsolnak ki.

A regisztráció és a versenyen való részvétel ingyenes.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bss.milliolepes&pli=1
App Store: https://apps.apple.com/hu/app/milli%C3%B3l%C3%A9p%C3%A9s/id1578645374?l=hu

A program szórólapja innen tölthető le, további információk pedig itt érhetők el: www.milliolepes.hu

Nyomtatás

CÍMKÉK

pályázat