Megosztod? Mi megy a közösbe és mire megy a közösből?
2023. október 27.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal kreatív pályázatot hirdet 10–23 év közötti diákoknak, hogy figyelmüket a közteherviselés lényegére irányítsa, ezzel megalapozva az adózás hosszú távú társadalmi elfogadottságát. Az egyéni teljesítményt és azt a tanintézményt is díjazzák, ahonnan a legtöbben pályáznak. Határidő: november 30.
Millió lépés az iskoládért
2023. szeptember 27.
Mozogj, és nyerj az iskoládnak egymillió forintot – szeptember 25-től december 10-ig
Tájékoztató az átvételi díjjal ösztönzött iskolai papírgyűjtésről
2023. szeptember 22.

A MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. (MOHU) szerződött alvállalkozóin keresztül lehetőséget biztosít az oktatási intézményekben papírhulladék gyűjtésére. A papírhulladékért fizetett ösztönző és kompenzációs díjak havonta frissülő listája a MOHU holnapján itt érhető el.

A magyar film napján, április 30-án a virtuális térben megnyílt újra a Nagylátószög filmtörténeti kiállítás
Az eredetileg összesen 800 négyzetméter alapterületen berendezett termekben – és most virtuálisan – a magyar filmtörténet mérföldkövei, a filmipar által felölelt szakmákhoz kapcsolódó eszközök és relikviák, a filmtörténet kevésbé ismert fejezeteibe bepillantást engedő fényképek, filmek, plakátok, jelmezek és díszlettervek tekinthetők meg.
100 alapfilm ingyenesen az oktatásért
2021. november 12.
A Nemzeti Filmintézet Videotorium csatornáján 100 alapfilmet tett elérhetővé az oktatási intézményeknek. A hozzáférés módja és a filmek listája itt olvasható.