« előző oldal
következő oldal »
Rajzpályázat „Biztonságos gyermekkor” címmel
2019. február 13.
Az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány a 2018/2019-es tanév tavaszi félévéhez kapcsolódóan országos rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekeknek „Biztonságos gyermekkor" címmel.
Nemzetközi gyermek és ifjúsági művészeti verseny
2019. január 28.
A Belarusz Köztársaság Kulturális Minisztériumának támogatásával 9. alkalommal rendeznek nemzetközi gyermek és ifjúsági ábrázoló művészeti versenyt.
„Hozz rá víg esztendőt...” – középiskolai vetélkedő
2018. december 19.
Az Oktatási Hivatal meghirdette a „Hozz rá víg esztendőt..." A Szent Korona és a magyar királyi koronázási jelvények című országos és határon túli magyar nyelvű középiskolai vetélkedőt, a magyarországi továbbá a Kárpát-medence államaiban működő, magyar nyelven oktató, érettségi vizsgára felkészítő középiskolák 9–11. évfolyamos tanulói részére.
Ne égess! 12. pályázati felhívás – Játék a múzeummal
2018. november 30.
A Katasztrófavédelem Központi Múzeuma immár tizenkettedik alkalommal hirdet rajz- és irodalmi pályázatot általános iskolás tanulók számára Ne égess! címmel.
Nemzetközi fotópályázat "Találkozásom a Tiszával" címmel
2018. november 12.
A részletes pályázati kiírás és a nevezési lap itt érhető el.
Nemzetközi esszépályázat "Együtt a Tiszáért! Újabb cianidkataszrófa ellen" címmel
2018. november 12.
A részletes pályázati kiírás és a nevezési lap itt érhető el.
Tisza István és kora történelmi vetélkedő
2018. október 16.
Az Oktatási Hivatal meghirdette a „Tisza István és kora" országos középiskolai magyar nyelvű történelmi vetélkedőt magyarországi és Kárpát-medencei székhelyű gimnáziumok, szakgimnáziumok és szakközépiskolák 9–12. évfolyamos tanulói részére.
Határokon átívelő tanulmányi versenyek
2018. augusztus 22.
Az Oktatási Hivatal EFOP-3.10.1-17 – Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival című projektje tanulmányi versenyeket hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.
Srácok az emberi jogokért – rajzpályázat 10–14 éveseknek
2018. június 12.
Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) és a Gabarrón Alapítvány „Kids for human rights” (Srácok az emberi jogokért) címmel nemzetközi rajzversenyt hirdet az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata elfogadásának 70. évfordulója alkalmából.
„Tehetséggel fel!” – pályázat középiskolásoknak
2018. június 5.
Az Oktatási Hivatal és az Országos Tudományos Diákköri Tanács kezdeményezésére a középiskolai tanulmányi versenyek legkiválóbb résztvevői, akik idén a felsőoktatásban folytatják tanulmányaikat, 2018. június 13-ig a következő tanévre szóló komoly szakmai és anyagi támogatást jelentő ösztöndíjat pályázhatnak meg.
Hét Domb Filmfesztivál pályázati felhívás
2018. április 9.
A Hét Domb Filmfesztivál (2018. szeptember 3–9.) pályázatot hirdet 10 és 18 év közötti (általános iskola felső tagozatos és középiskolás) diákoknak, filmes szakköröknek, kluboknak, csoportoknak, osztályoknak. A pályázat célja olyan filmes alkotások bemutatása a nagyközönség számára, amelyek tartalmilag, szakmailag érdemesek arra, hogy a nagyközönség megismerje őket.
« előző oldal
következő oldal »