Sajátos nevelési igényű tanulók versenyei 2018/2019.

Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről >>

 

FIGYELEM!

A tanulásban akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskolák tanulóinak XLIV. Országos Komplex Tanulmányi Versenye Bács-Kiskun megyei válogatójának rendezője a következőképp módosul:

Az Oktatási Hivatal a megyei válogatók rendezésével a következő intézményeket bízza meg:
1. Bács-Kiskun megye:
Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
OM azonosító: 201101
Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Szent Imre herceg utca 1-3.
Telefon: 06-76/461-426
E-mail: golleszegymi@gmail.com"

 

A sajátos nevelési igényű tanulók számára a 2018/2019-es tanévben megrendezendő versenyek tudnivalói (részvételi feltételek, követelmények, lebonyolítás, időpontok).

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által anyagilag támogatott versenyek

Sajátos nevelési igényű tanulók tanulmányi versenyei

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2018/2019. tanévben is meghirdeti a sajátos nevelési igényű tanulók nevelését-oktatását ellátó és az integráló többségi általános iskolák részére az anyagilag támogatott országos tanulmányi versenyeket.

Az Oktatási Hivatal (továbbiakban: OH) ellátja a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat.

A tanulmányi versenyek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az alábbi versenykiírások tartalmazzák.

A sajátos nevelési igényű tanulók tanulmányi versenyei versenykiírásainak letöltése egybenNevezési lapok (szerkeszthető formátumban)

Nyomtatás