Szakmai Tanévnyitó Konferencia Budapesten, Miskolcon és Pécsett

Szakmai Tanévnyitó Konferenciát rendeznek 2014. augusztus 26–28. között az ország három különböző nagyvárosában.

Az idei évben megújul a tanévnyitó konferencia: három egymást követő napon, három különböző helyszínen, de ugyanazzal a programmal zajlik, így közel 3000 pedagógus értesülhet a legújabb köznevelési irányokról.

A rendezvény célja a tanévkezdést megelőzően átfogó képet adni a pedagógusoknak a köznevelési rendszer legújabb elemeiről. A délelőtti plenáris előadáson beszédet mond Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, és előadást tart Czunyiné dr. Bertalan Judit, köznevelésért felelős államtitkár, Pölöskei Gáborné helyettes államtitkár, Sipos Imre helyettes államtitkár, Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, Pósfai Péter, az Oktatási Hivatal elnöke és Dr. Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója. A délutáni szekció-előadások keretében szó esik a tanfelügyeletről, a minősítési rendszerről, az e-portfólióról, a pedagógus-életpályamodellről, az újgenerációs tankönyvekről, a szaktanácsadásról, a pedagógusképzésről, az óvodai nevelésről és a Nemzeti Pedagógus Kar tagozati struktúrájáról.

A konferencia keretében az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága és háttérintézményei működnek közre: az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., az Oktatási Hivatal és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet.

A Szakmai Tanévnyitó Konferencia helyszínei és időpontjai:

  • Budapest: 2014. augusztus 26. (kedd), Budapesti Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1–3.)
  • Miskolc: 2014. augusztus 27. (szerda), Miskolci Egyetem (3515 Miskolc, Egyetem út 1.)
  • Pécs: 2014. augusztus 28. (csütörtök), Kodály Központ (7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.)

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részletes programokat és a regisztrációs felületeket a linkekre kattintva érheti el:

  • Budapest: PROGRAM (A rendezvényre a regisztráció lezárult.)
  • Miskolc: PROGRAM (A rendezvényre a regisztráció lezárult.)
  • Pécs: PROGRAM (A rendezvényre a regisztráció lezárult.)

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

A konferenciával kapcsolatos kérdéseiket a tanevnyito2014@ofi.hu címen vagy a +36 70 491 0507-es telefonszámon várjuk.

Nyomtatás

CÍMKÉK

tanévnyitó