Meghívó az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 Kisgyermekkori nevelés támogatása projekt helyi szintű bemutatására Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A rendezvény átfogó képet kíván nyújtani az Oktatási Hivatal által megvalósítás alatt álló köznevelési projektekről, és az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 azonosító számú Kisgyermekkori nevelés támogatása elnevezésű projekt céljáról, tevékenységeiről, eddigi eredményeiről. Az óvodai nevelésben közreműködő, illetve fenntartói feladatokat ellátó hiteles előadók közreműködésével bemutatja a helyi szintű hátránycsökkentő jó gyakorlatokat intézményi és fenntartói vonatkozásban.

A konferencia programjában kiemelt szerepet kap a megye területén 2017/2018. nevelési évtől szerveződő, akkreditált és ingyenes óvodapedagógus képzések bemutatása, a tervezett képzési helyszínek és tematikák részletes ismertetése, a képzésekre történő jelentkezés módja. A konferencia záró részében a résztvevők kérdéseket tehetnek fel a jelenlévő szakmai vezetésnek.

A rendezvény célja:

Az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 azonosító számú Kisgyermekkori nevelés támogatása elnevezésű kiemelt projekt helyi szintű bemutatása, és a megyében tervezett képzésekről széleskörű információ nyújtása.

Időpont: 2017. április 26.

Helyszín: Váci Mihály Kulturális Központ, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 9.

Jelentkezési határidő: április 25.

A konferencia tervezett programja >>

Kérjük, a regisztrációnál vegyék figyelembe, hogy a konferencia elsődleges célcsoportja - annak specifikus mivoltából adódóan - a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvodák és önkormányzatok szakemberei. Amennyiben Ön nem a megye területén dolgozik, regisztrációját fogadjuk, de annak sikerességéről - a pontos létszámokat követően - tudunk tájékoztatást adni.

Regisztráció >>

Várólista >>

Nyomtatás