Meghívó az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 Kisgyermekkori nevelés támogatása projekt helyi szintű bemutatására Bács-Kiskun megyében

A rendezvény átfogó képet kíván nyújtani az Oktatási Hivatal által megvalósítás alatt álló köznevelési projektekről, és az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 azonosító számú Kisgyermekkori nevelés támogatása elnevezésű projekt céljáról, tevékenységeiről, eddigi eredményeiről. Az óvodai nevelésben közreműködő, illetve fenntartói feladatokat ellátó hiteles előadók közreműködésével bemutatja a helyi szintű hátránycsökkentő jó gyakorlatokat intézményi és fenntartói vonatkozásban.

A konferencia programjában kiemelt szerepet kap a megye területén 2017/2018. nevelési évtől szerveződő, akkreditált és ingyenes óvodapedagógus képzések bemutatása, a tervezett képzési helyszínek és tematikák részletes ismertetése, a képzésekre történő jelentkezés módja. Továbbá részletes bemutatásra kerül a projekt keretében fejlesztett „Az önkormányzati köztisztviselők óvodai ellátással és neveléssel kapcsolatos feladatainak szakmai támogatása" című képzés, amely már elérhető minden konvergencia régióban működő önkormányzat köztisztviselője részére. A távoktatás formájában elvégezhető képzés sikeres teljesítése 31 kredit pontot ér. A konferencia záró részében a résztvevők kérdéseket tehetnek fel a jelenlévő szakmai vezetésnek.

A rendezvény célja:

Az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 azonosító számú Kisgyermekkori nevelés támogatása elnevezésű kiemelt projekt helyi szintű bemutatása, és a megyében tervezett képzésekről széleskörű információ nyújtása.

Időpont: 2017. november 14., 10.00

Helyszín: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 3. (Aranyhomok Business City Wellness Hotel)

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2017. november 8-ig az alábbi linken jelezze:

Regisztráció >>

Program >>

Nyomtatás

CÍMKÉK

efop311