Tájékoztatjuk Önöket, hogy projektünk 2018. június 30-án lezárult. Pedagógus-továbbképzéseinken több mint 200 képzési csoportban összesen 3 436 óvodapedagógus vett részt. A távoktatásos formában megvalósult köztisztviselői képzésünket 1 005 önkormányzati köztisztviselő végezte el eredményesen.

Köszönjük valamennyi résztvevő óvodapedagógusnak, hogy pedagógiai tudásával, helyi jó gyakorlatuk megosztásával hozzájárult a 8 óvodai tématerületet felölelő pedagógus-továbbképzések sikeres megvalósulásához. Ugyancsak köszönjük a képzési helyszínt biztosító intézmények magas szintű háttértámogatását. Az intézmények további színvonalas pedagógiai munkája támogatására fejlesztőeszköz-készleteket adtunk át nekik.

A pedagógus-továbbképzésekről készült minőségbiztosítási összefoglalók a képzések szervezésében közreműködő Pedagógiai Oktatási Központok (POK) honlapján olvashatók.

Az Oktatási Hivatal POK-jai – igény szerint – biztosítják a projekt keretében kifejlesztett akkreditált tematikus pedagógus-továbbképzéseket. A képzésekkel kapcsolatban további információ a POK-ok honlapján olvasható.

 


 

2017. augusztus 30.

Kedves Óvodapedagógus!

Szeretettel hívjuk és várjuk az EFOP-3.1.1 Kisgyermekkori nevelés támogatása kiemelt európai uniós projektben megvalósuló, a hátránycsökkentő óvodai nevelést fókuszba helyező háromnapos pedagógus-továbbképzéseinkre. A képzésekről az alábbi linkeken érhető el tájékoztató: a játékról itt, a mozgásról itt, az egyéni bánásmódról itt, a különleges bánásmódról itt, a környezettudatosságról itt, a tehetségsegítésről itt, az egészségfejlesztésről itt, a művészeti nevelésről pedig itt.

A képzések országos ütemezése ITT olvasható. Jelentkezni a képzésszervező oldalán, azaz ITT lehet. További felvilágosítást az illetékes POK-ok munkatársaitól és a projekt szakmai szakértőitől a kepzesinfoefop311@oh.gov.hu e-mail-címen lehet kérni.

Nyomtatás

CÍMKÉK

efop311