Továbbképzés

Pénzügyek a hétköznapokban – a gazdasági, pénzügyi ismeretek tanítási lehetőségei az általános iskola felső tagozatán

Részletes információk:

Képzés elnevezése: Pénzügyek a hétköznapokban – a gazdasági, pénzügyi ismeretek tanítási lehetőségei az általános iskola felső tagozatán
Képzés óraszáma:
30 óra
Képzés típusa: pedagógus továbbképző tanfolyam
Képzés helyszíne: Zalaegerszegi Szakképzési Centrum (8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.)
Képzés ideje: 2017. június 19-20-21 (H.- K.-Sze.)
Képzés formája: kontakt / jelenléti

Jelentkezés a „Képzésszervező Rendszer" felületen >>

 

Tájékoztató Képzésszervező Rendszer indulásáról

2017. január 1-jétől a pedagógus továbbképzésekre történő jelentkezések módja megváltozott.

Az Oktatási Hivatal által meghirdetett képzések a „Képzésszervező Rendszer" felületen kerülnek közzétételre, amelynek elérhetősége:

http://tovabbkepzes.sulinet.hu/

A megnyíló oldal alján található a Képzésszervező használatához segítséget nyújtó, teljes szövegű Felhasználói kézikönyv linkje.

A fent jelzett időponttól a pedagógusok csak ezen a felületen keresztül jelentkezhetnek képzésekre és csak ezen a felületen keresztül tudjuk elfogadni jelentkezéseiket. Ezért ajánlott mihamarabb aktív regisztrációval rendelkezni mindenkinek, különös tekintettel azokra, akiknek a hét éves ciklus miatt aktuális a továbbképzés.

Minden pedagógusnak egyénileg kell regisztrálnia a Képzésszervező felületen és a kiválasztott képzésre történő bejelentkezés után személyre szabott visszajelzést kap arról, hogy elfogadásra került-e a jelentkezése, ha igen, mikor és milyen helyszínen, milyen feltételekkel történik a megszervezése.

Amennyiben további tájékoztatásra, vagy segítségre van szükségük, Bedő Sándorné pedagógiai referens a Bedo.Sandorne@oh.gov.hu e-mail címen, a +36 92 596-429 telefonszámon és a +36 70 684-5850 mobilszámon áll rendelkezésükre!

Elégedettségi kérdőívek összegzése >>

Nyomtatás