Továbbképzés

Kedves Pedagógus Kolléga!

Akkreditált pedagógus továbbképzés indul a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében „A multimédia elemeinek használata a pedagógus munkájában" címmel, az alábbi adatokkal:

Képzés elnevezése: A multimédia elemeinek használata a pedagógus munkájában

Képzés óraszáma: 30 óra

Képzés típusa: pedagógus továbbképző tanfolyam

Képzés helyszíne: Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ (8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.)

Képzés ideje: 2018. március 2; 3; 23; 24 (P; Szo; P; Szo.)

Képzés formája: kontakt / jelenléti

Felhívom figyelmét, hogy amennyiben élni kíván a lehetőséggel, a jelentkezését 2018. február 25-ig szíveskedjék leadni a http://tovabbkepzes.sulinet.hu oldalon.

A jelentkezéseket időrendben tudjuk elfogadni, ha betelt a létszám (18 fő) a rendszer automatikusan várólistát hoz létre.

 


Tájékoztató Képzésszervező Rendszer indulásáról

2017. január 1-jétől a pedagógus továbbképzésekre történő jelentkezések módja megváltozott.

Az Oktatási Hivatal által meghirdetett képzések a „Képzésszervező Rendszer" felületen kerülnek közzétételre, amelynek elérhetősége:

http://tovabbkepzes.sulinet.hu/

A megnyíló oldal alján található a Képzésszervező használatához segítséget nyújtó, teljes szövegű Felhasználói kézikönyv linkje.

A fent jelzett időponttól a pedagógusok csak ezen a felületen keresztül jelentkezhetnek képzésekre és csak ezen a felületen keresztül tudjuk elfogadni jelentkezéseiket. Ezért ajánlott mihamarabb aktív regisztrációval rendelkezni mindenkinek, különös tekintettel azokra, akiknek a hét éves ciklus miatt aktuális a továbbképzés.

Minden pedagógusnak egyénileg kell regisztrálnia a Képzésszervező felületen és a kiválasztott képzésre történő bejelentkezés után személyre szabott visszajelzést kap arról, hogy elfogadásra került-e a jelentkezése, ha igen, mikor és milyen helyszínen, milyen feltételekkel történik a megszervezése.

Amennyiben további tájékoztatásra, vagy segítségre van szükségük, Bedő Sándorné pedagógiai referens a Bedo.Sandorne@oh.gov.hu e-mail címen, a +36 92 596-429 telefonszámon és a +36 70 684-5850 mobilszámon áll rendelkezésükre!

Elégedettségi kérdőívek összegzése >>

Nyomtatás