Továbbképzés

Pedagógus-továbbképzés: pedagógusok szakmai tudásának és pedagógiai kompetenciáinak elősegítése képzések biztosításával.

Az igényfelmérés alapján a pedagógusok által leginkább igényelt szolgáltatás a pedagógusok képzésének, továbbképzésének a segítése.

Képzésre való jelentkezés a https://tovabbkepzes.sulinet.hu oldalán előzetes regisztrációt követően, a POK által meghirdetett képzés(ek)re lehet.
A képzés meghirdetését követően az intézmények megkapják az aktuális képzés nevét, időpontját és helyszínét.

A regisztráció során fel kell tölteni egy rövid szakmai önéletrajzot valamint a diploma másolatát.
A kiválasztott képzéshez pedig az intézményvetető jóváhagyási nyilatkozatát.

A képzés minimum 90%-án részt kell venni.

A képzés befejeztével ki kell tölteni az elégedettségi kérdőívet.

A tanúsítványok kiállítása elektronikus úton történik. A résztvevő kap egy linket, ahol eléri és le is tudja tölteni a saját tanúsítványát.


Tájékoztató Képzésszervező Rendszer indulásáról

2017. január 1-jétől a pedagógus továbbképzésekre történő jelentkezések módja megváltozott.

Az Oktatási Hivatal által meghirdetett képzések a „Képzésszervező Rendszer" felületen kerülnek közzétételre, amelynek elérhetősége:

http://tovabbkepzes.sulinet.hu/

A megnyíló oldal alján található a Képzésszervező használatához segítséget nyújtó, teljes szövegű Felhasználói kézikönyv linkje.

A fent jelzett időponttól a pedagógusok csak ezen a felületen keresztül jelentkezhetnek képzésekre és csak ezen a felületen keresztül tudjuk elfogadni jelentkezéseiket. Ezért ajánlott mihamarabb aktív regisztrációval rendelkezni mindenkinek, különös tekintettel azokra, akiknek a hét éves ciklus miatt aktuális a továbbképzés.

Minden pedagógusnak egyénileg kell regisztrálnia a Képzésszervező felületen és a kiválasztott képzésre történő bejelentkezés után személyre szabott visszajelzést kap arról, hogy elfogadásra került-e a jelentkezése, ha igen, mikor és milyen helyszínen, milyen feltételekkel történik a megszervezése.

Amennyiben további tájékoztatásra, vagy segítségre van szükségük, Barkó Zsolt pedagógiai referens Barko.Zsolt@oh.gov.hu e-mail-címen, illetve a +36 70/684-5850 telefonszámon áll rendelkezésükre!

Nyomtatás