Szakmai rendezvények

következő oldal »

Népzenei műhelyfoglalkozások


Tanévkezdő fórumok

A Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ 2019-ben is megszervezi tanévkezdő fórumait a köznevelési intézmények pedagógusainak.

A programokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 9.

Tanévkezdő fórumok - Vas megye

FÓRUMOK >>

REGISZTRÁCIÓ >>

Tanévkezdő fórumok - Zala megye

FÓRUMOK >>

REGISZTRÁCIÓ >>


Vas megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia 2019/2020. tanév - Szombathely

Az Oktatási Hivatal az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Központ közreműködésével, a Pedagógiai Oktatási Központok bevonásával a 2019/2020-as tanév elején is megszervezi az országos tanévnyitó rendezvénysorozatot.

Időpont: 2019. augusztus 30. péntek, 10.00 óra

Helyszín: ELTE Savaria Egyetemi Központ Díszterme (9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4. A épület I. em.)

Program >>

Regisztráció >>


Zala megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia 2019/2020. tanév - Zalaegerszeg

Az Oktatási Hivatal az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Központ közreműködésével, a Pedagógiai Oktatási Központok bevonásával a 2019/2020-as tanév elején is megszervezi az országos tanévnyitó rendezvénysorozatot.

Időpont: 2019. szeptember 03. kedd, 10.00 óra

Helyszín: Városi Hangverseny- és Kiállítóterem (8900 Zalaegerszeg, Ady E. u. 14.)

Program >>

Regisztráció >>


Májusi műhelyfoglalkozás

Szakmai műhely középiskolai matematikatanároknak

Regisztráció >>

 


 

Tavaszi Pedagógiai Napok 2019. szakmai programjai

Az Oktatási Hivatal Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központja 2019. március 26. és április 12. között Tavaszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozatot szervez.

EKE OFI tankönyvtájékoztatója és tájékoztatás a Határtalanul program változásairól, a pályázati lehetőségekről

A programokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2019. március 25. 12.00 óra

Mesterpedagógus szaktanácsadók által tartott/koordinált programok

Jelentkezési határidő: 2019. március 26. (illetve a későbbi programoknál az azt megelőző munkanap)

Bázisintézmények által szervezett programok

 


21. századi kihívások a köznevelésben – Az érzelmek szerepe a lemorzsolódás csökkentésében és a pályaorientációban

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt az Oktatási Hivatal Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett Tavaszi Pedagógiai Napok Plenáris Napjára!

Helyszín: Városi Hangverseny- és Kiállítóterem (8900 Zalaegerszeg, Ady Endre utca 14.)

Időpont: 2019. március 21. (csütörtök) 09:00 - 14:00 óráig

Meghívó >>

A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, melynek határideje: 2019. március 18.

Regisztráció >>

Információ: pekk.krisztina@oh.gov.hu

 

Szeretettel várjuk a konferencián!


Felhívás Szakértői konferencián való részvételre

Tisztelt Szakértő Asszony/Úr!

Az Oktatási Hivatal a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében Szakértői konferenciát tart Szombathelyen a szakértői feladatok aktualitásai témában.

Időpont: 2018. november 23. (péntek) 14:00 órától

Érkezés és regisztráció: 13:30 órától.

Helyszín: ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (9700 Szombathely, Bolyai János u. 11., Díszterem)

Előadó: Dr. Szikora Ágnes főosztályvezető, Oktatási Hivatal Tanügy-igazgatási és Köznevelési Hatósági Főosztály

Program:

  • 14:00 – 16:00 óra                   Szakértői konferencia
  • Kb. 16:00 – 17:00 óra            Auditor szakértők frissítő felkészítése

Kérjük, hogy az auditor szakértők a konferenciát követően még maradjanak a helyszínen, legfeljebb egy óra időtartamban frissítő felkészítésükre kerül sor.

A konferencián való megjelenésért az évesen teljesítendő szakértői alkalmak terhére 4 óra jóváírásra kerül, valamint a szakértői költségtérítés is elszámolható.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a 15/2015. (III.13.) EMMI rendelet 4. § (1) bekezdése értelmében „a pedagógiai-szakmai ellenőrzés és pedagógusminősítés szakterületen névjegyzékbe vett szakértő a szakterületéhez kapcsolódó rendszeres továbbképzésen köteles részt venni a névjegyzékbe történő felvételt követően háromévenként”.

Erre tekintettel megjelenésére feltétlenül számítunk!

Kérjük, az alábbi linken szíveskedjen regisztrálni:

https://www.oktatas.hu/konfreg/!KonfReg/index.php/konfreg/index/szakertoi_konferencia_zalapok

Jelentkezési határidő: 2018. november 20. (kedd)

Szeretettel várjuk a konferencián!


Vas megyei szakmai tanévnyitó konferencia

Az Oktatási Hivatal az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Klebelsberg Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet közreműködésével szeptember 6-án szakmai tanévnyitó konferenciát tartott Szombathelyen.

Minden megyében szervezett ilyen konferenciát a területileg illetékes pedagógiai oktatási központ.

Az immár hagyományos, negyedik éve megszervezett konferenciasorozat keretében a megyék közoktatási-köznevelési intézményvezetői kaptak tájékoztatást és hasznos információkat a 2018/2019-es tanévről a köznevelés helyzetére, fejlesztési irányaira, aktualitásaira vonatkozóan az EMMI, az Oktatási Hivatal, a Klebelsberg Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete magasabb vezetőinek előadásában.

A konferenciát jelenlétével megtisztelte és köszöntőt mondott Harangozó Bertalan, a Vas Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, valamint dr. Németh István, a helyszínt adó ELTE Savaria Egyetemi Központ rektorhelyettese.

 

A minisztérium részéről Lebanov József főosztályvezető a köznevelési ágazat főbb fejlesztéseit és a 2018/2019-es tanév feladatait mutatta be.

Az Oktatási Hivatal részéről Brassói Sándor köznevelési elnökhelyettes a Hivatal új tanévet érintő feladatairól tájékoztatta a résztvevőket, akik a köznevelési ágazatot Zala megyében támogató Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ 2018/2019-es tanévre tervezett főbb szakmai programjait is megismerhették Tóth Ferenc főosztályvezető előadásában.

A Klebelsberg Központ részéről Péterffy Balázs elnökhelyettes a következő tanévre tervezett legfontosabb feladataikat és fejlesztéseiket mutatta be.

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetből Kamp Alfréd tankönyvkiadási igazgató az állami tankönyvfejlesztésekről tájékoztatta a meghívottakat.

A Vas megyei konferencián mintegy 207 intézményvezető vett részt.

A Zalaegerszegi Pedagógiai Központ vezetőjének előadása alább olvasható. A konferencia további előadásai ezen a linken érhetők el.


Zala megyei szakmai tanévnyitó konferencia

Az Oktatási Hivatal az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Klebelsberg Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet közreműködésével szeptember 4-én szakmai tanévnyitó konferenciát tartott Zalaegerszegen, a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

Minden megyében szervezett ilyen konferenciát a területileg illetékes pedagógiai oktatási központ.
Az immár hagyományos, negyedik éve megszervezett konferenciasorozat keretében a megyék közoktatási-köznevelési intézményvezetői kaptak tájékoztatást és hasznos információkat a 2018/2019-es tanévről a köznevelés helyzetére, fejlesztési irányaira, aktualitásaira vonatkozóan az EMMI, az Oktatási Hivatal,a Klebelsberg Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet magasabb vezetőinek előadásában.

A konferenciát jelenlétével megtisztelte és köszöntőt mondott Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Sifter Rózsa, a Zala Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és dr. Vadvári Tibor, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város alpolgármestere.

A minisztérium részéről Sipos Imre miniszteri biztos a köznevelési ágazat főbb fejlesztéseit és a 2018/2019-es tanév feladatait mutatta be.

Az Oktatási Hivatal részéről dr. Gloviczki Zoltán elnök a Hivatal új tanévet érintő feladatairól tájékoztatta a résztvevőket, akik a köznevelési ágazatot Zala megyében támogató Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ 2018/2019-es tanévre tervezett főbb szakmai programjait is megismerhették Tóth Ferenc főosztályvezető előadásában.

A rendezvényen a Klebelsberg Központ részéről Pánczél János köznevelési főosztályvezető a következő tanévre tervezett legfontosabb feladataikat és fejlesztéseiket mutatta be.

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója, Sipos Imre az állami tankönyvfejlesztésekről tájékoztatta a meghívottakat.

 

A Zala megyei konferencián mintegy kétszáz intézményvezető vett részt.

 

A zalaegerszegi Pedagógiai Központ vezetőjének előadása alább olvasható. A konferencia további előadásai ezen a linken érhetők el.

Tóth Ferenc: A Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ  elért eredményei és további feladatai


Szakértői konferencia

Az Oktatási Hivatal a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében Szakértői konferenciát tart Szombathelyen a szakértői feladatok aktualitásai témában 2018. május 31-én 14:30 órától.

Regisztráció >>


Szakértői konferencia

Az Oktatási Hivatal a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében Szakértői konferenciát tart Zalaegerszegen a szakértői feladatok aktualitásai témában.

Időpont: 2017. december 5. (kedd) 15:00 – 17:30 óra

Érkezés és regisztráció: 14:30 órától.

Helyszín: Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Csány László Szakgimnáziuma
(8900 Zalaegerszeg, Jókai Mór u. 4-6., aula)

Előadó: Marosi Katalin osztályvezető, Oktatási Hivatal Tanügy-igazgatási és Köznevelési Hatósági Főosztály, Minősítési Osztály

Jelentkezési határidő: 2017. december 1. péntek 12:00 óra.

A műhelyen való részvételért 4 szakértői óra (fél szakértői nap), valamint útiköltség elszámolható.

A szakértői tevékenység ellátása, valamint a szakértői feladatok magas színvonalú elvégzése érdekében megjelenésére feltétlenül számítunk!

Regisztráció >>


Nyomtatás
következő oldal »