Tanulmányi és művészeti versenyek

következő oldal »

Határokon átívelő tanulmányi versenyek

Az Oktatási Hivatal EFOP-3.10.1-17 – Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival című projektje tanulmányi versenyeket hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.

A Mobilszem diákfilmversenyre, a ReDesign népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőpályázatra, valamint az Évszázadok öröksége művelődéstörténeti vetélkedőre általános iskolák felső tagozatára, illetve középiskolába járó tanulók jelentkezhetnek. További részletek a versenykiírásokban olvashatók, amelyek ide kattintva érhetők el.

 


 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait. Az OKTV-vel kapcsolatos tudnivalók az alábbi linken érhetők el:

http://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek/oktv_kereteben/aktualis_versenyidoszak

Az Oktatási Hivatal Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központja által koordinált tanulmányi és művészeti versenyek

Jász-Nagykun-Szolnok megyében: az alább felsorolt valamennyi országos felmenő rendszerű, valamint a megyei és POK illetékességű versenyek

Pest megyében: Bod Péter Könyvtárhasználati verseny 7-8. évfolyamos diákok részére, Bod Péter Könyvtárhasználati Verseny 9-10. évfolyamos diákok részére, Kaán Károly Országos Természet- és Környezetismereti Verseny, Országos Német Nyelvi Verseny 7-8. évfolyamos diákok részére, a „Szép Magyar Beszéd" verseny az 5-8. évfolyamos tanulók számára, az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny és a Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizikaverseny

Versenyek a 2018/2019. tanévben

Általános iskolai versenyek

Középiskolai versenyek

A Szolnoki POK által szervezett versenyek:

Szolnoki POK illetékességi területe:

Jász-Nagykun-Szolnok megye:

Pest megye:

Letölthető dokumentumok

Egységes jelentkezési lap

Versenyfüzet az általános iskolai korosztálynak 2018/2019

Versenyfüzet a középiskolai korosztálynak 2018/2019

Nyomtatás
következő oldal »