Minőségbiztosítási összesítő

Lezárultak az Oktatási Hivatal (OH) Kisgyermekkori nevelés támogatása (EFOP-3.1.1-14-2015-00001) elnevezésű kiemelt európai uniós projekt keretében megszervezett pedagógus-továbbképzései.

A megvalósítás során kiemelt cél volt az óvodák, a bölcsődék és a napközbeni gyermekfelügyeletek esélyteremtő és hátránykompenzációs szerepének erősítése, valamint a 3 éves kortól kötelező óvodai nevelés szakmai támogatása. A projekt keretében az OH 2017 szeptemberétől 2018 májusáig 146 óvodában több mint 3.300 óvodapedagógus akkreditált képzését valósította meg térítésmentesen. A 30 órás kurzusok az óvodai nevelés 8 területét (játék, mozgás, egészségnevelés, tehetségfelismerés, egyéni bánásmód, környezettudatosság, különleges bánásmód és művészeti nevelés) ölelték fel.

A továbbképzések minőségbiztosítási összegzői ide kattintva olvashatók.


Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt az Oktatási Hivatal Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központjának honlapján.

A Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ a 2015. április 1-jén létrejött 15 központ egyike, alapfeladata az állami köznevelési közfeladat-ellátás keretében a pedagógiai-szakmai szolgáltatások biztosítása.

. A Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ Jász-Nagykun-Szolnok megyében, valamint Pest megye 6 járásában (Cegléd, Dabas, Gyál, Monor, Nagykáta, Nagykőrös) a helyi igényeknek megfelelően biztosítja a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokat: szervezi a szaktanácsadói feladatokat, a pedagógus továbbképzéseket, tanulmányi és művészeti versenyeket; szakmai tájékoztatókat, konferenciákat rendez, pedagógiai szakkönyvtárat működtet. Központunk további feladata a minősítési, tanfelügyeleti eljárások támogatása és az országos mérési feladatokban történő közreműködés.

Bízom benne, hogy honlapunk rendszeres látogatója lesz, és az itt közzétett hírek, információk támogatják pedagógiai munkáját.

Keressen bennünket kérdéseivel, javaslataival (Info.POKSzolnok@oh.gov.hu), jöjjön el tájékoztató konferenciáinkra, képzéseinkre, vegyen részt a műhelymunkákban, ossza meg értékes pedagógiai gyakorlatát, böngésszen könyvtárunk könyvei között. Szeretettel várjuk!

Tisztelettel:

Szabó Róza
főosztályvezető