Tanulmányi, sport-és tehetséggondozó versenyek

következő oldal »

Határokon átívelő tanulmányi versenyek

Az Oktatási Hivatal EFOP-3.10.1-17 – Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival című projektje tanulmányi versenyeket hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.

A Mobilszem diákfilmversenyre, a ReDesign népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőpályázatra, valamint az Évszázadok öröksége művelődéstörténeti vetélkedőre általános iskolák felső tagozatára, illetve középiskolába járó tanulók jelentkezhetnek. További részletek a versenykiírásokban olvashatók, amelyek ide kattintva érhetők el.

 


 

A POK feladata a tanulmányi, sport- és tehetséggondozó versenyek szervezésének koordinációja, valamint zökkenőmentes lebonyolításának támogatása a 48/2012. (XII. 12.) EMMI rendelet 8. §-a alapján. Koordináljuk az országos felmenő rendszerű, valamint egyes megyei versenyeket, kapcsolatot tartunk a versenyek kiíróval, a versenyt lebonyolító és a versenyben részt vevő intézményekkel.

Illetékességi terület: Fejér és Veszprém megye

Dombi Anna pedagógia referens – Dombi.Anna@oh.gov.hu

Sági Ágnes pedagógiai referens – Sagi.Agnes@oh.gov.hu

Szabó Alida pedagógiai referens – Szabo.Alida@oh.gov.hu

Tematikus e-mail cím:

Versenyek.POKSzekesfehervar@oh.gov.hu

Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait.

A 2018/2019. tanévi OKTV-vel kapcsolatos tudnivalók az alábbi linken érhetők el:
http://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek/oktv_kereteben/aktualis_versenyidoszak

  • 1. Tanulmányi, sport-és tehetséggondozó versenyek
  • 2. Archívum
Nyomtatás
következő oldal »