Tanulmányi-és tehetséggondozó versenyek

következő oldal »

 

Illetékességi terület: Fejér és Veszprém vármegye

Nagy Judit – nagy.judit@oh.gov.hu

Szabó Alida – szabo.alida@oh.gov.hu

Tematikus e-mail cím:

Versenyek.POKSzekesfehervar@oh.gov.hu

A pedagógiai-szakmai szolgáltatásokról, a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokat ellátó intézményekről és a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokban való közreműködés feltételeiről szóló 48/2012. (XII. 12.) EMMI rendelet 9/A. § szerinti tanulmányi, sport- és tehetséggondozó versenyek szervezése és összehangolása keretében kell ellátni a versenykiírásban meghatározott feladatokat.

A 2023/24. tanévtől a Székesfehérvári POK által szervezett tanulmányi versenyek adminisztrálása és a nevezések/jelentkeztetés teljes egészében a TehetségKapu portálon keresztül történik! A portálon itt érhetőek el a tanulmányi versenyeink!

 


A Székesfehérvári POK 2023/2024. tanévi tanulmányi- és tehetséggondozó versenyei:


Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek

A Belügyminisztérium, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait.

A 2023/2024. tanévi OKTV-vel kapcsolatos tudnivalók az alábbi linken érhetők el: https://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek_/oktv_kereteben/aktualis_versenyidoszak

 

Nyomtatás
következő oldal »