Aktuális szakmai hírek, felhívások, rendezvények

Figyelem!

Megjelent az AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK és BESZÁMOLÓ A NÓGRÁDI TAVASZI PEDAGÓGIAI NAPOKRÓL című 2023. évi 2. Salgótarjáni POK Hírlevél.

A régebbi hírlevelek honlapunk Pedagógiai tájékoztatás weboldalán megtekinthetők.

 


Figyelem!

 

Megjelent a Salgótarjáni POK Diákpercek című, 2023. évi 3. száma, amely a régebbi kiadványokkal együtt honlapunk Tanulótájékoztató, - tanácsadó szolgálat weboldalán megtekinthetők.

 


NÓGRÁDI TAVASZI PEDAGÓGIAI NAPOK 2023

A hagyományoknak megfelelően ebben a tanévben is megrendezzük a Nógrádi Tavaszi Pedagógiai Napokat 2023.04.19. – 2022.04.26. között. Megkérjük az intézmények vezetőit és a pedagógus kollégákat, hogy érdeklődésüknek megfelelően minél több rendezvényen vegyenek részt!

A részvétel az Adatkezelési tájékoztató megismeréséhez, elfogadásához, és előzetes regisztrációhoz kötött, amelyre – az on-line kommunikáció előkészítéshez szükséges teendők miatt – a rendezvényt 1 nappal megelőzően 12:00 óráig van lehetőség. A regisztrációnál kiemelten fontos a saját e-mail cím megadása, mert erre fogjuk megküldeni a csatlakozáshoz szükséges linket és a programokkal kapcsolatos további információkat. Létszámkorlátos rendezvényeken a regisztrációs idősorrend alapján vehetnek részt a jelentkezők!

Részletes program >>

Figyelem!

A Vadászokkal az erdőben I. – "Mit, miért, hogyan?" teszünk a fenntarthatóságért? című foglalkozás időpontja megváltozott!

Új időpont: 2023.04.27. 13.00 – 15.00

On-line (Google Meet platform)

 

Regisztráció >>


Figyelem!

Megjelent a Salgótarjáni POK Diákpercek című, 2023. évi 2. száma, amely a régebbi kiadványokkal együtt honlapunk tanulótájékoztató, - tanácsadó szolgálat weboldalán megtekinthetők.


Figyelem! – „Digitális kultúra tanítása az alsó tagozaton” továbbképzés

Az Oktatási Hivatal gondozásában 30 órás, akkreditált, online-kontakt, költségmentes tanfolyam indul 2023 március 6-án általános iskolai pedagógusok számára.

A regisztráció kizárólag az e célra kialakított elektronikus felületen (képzésszervező) történik, a pedagógusok a regisztrációs eljárást követően a „Meghirdetett képzések” fül alatt tudnak jelentkezni. A képzésszervező elérhetősége: https://tovabbkepzes.sulinet.hu

A részvételi tájékoztató itt található.


Figyelem!

Megjelent az AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK című 2023. évi 1. Salgótarjáni POK Hírlevél.

A régebbi hírlevelek honlapunk Pedagógiai tájékoztatás weboldalán megtekinthetők.


Figyelem! – Scientix továbbképzés

Az Oktatási Hivatal gondozásában 30 órás, akkreditált, magyar nyelvű, online, költségmentes Scientix tanfolyam indul 2023 február 23-án.

Részletek az alábbi linken találhatók: itt


Figyelem! - DiabMentor továbbképzés

2023-ban is folytatódnak a diabétesz pedagógus képzéshez kapcsolódó elméleti (online) és gyakorlati (személyes) képzések.

Megjelent a „DiabMentor - szakmai továbbképzés pedagógusoknak a cukorbeteg gyerekek támogatásáért” című online képzés 2023. évi regisztrációs felülete:

https://www.oktatas.hu/konfreg/!KonfReg/index.php/konfreg/index/DiabMentor_szakmai_tovabbkepzes_2023

DiabMentor gyakorlati képzés 2023 tavaszán Nógrád vármegyében nem lesz, de régiónkban 2023. április 3-án az egri Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnáziumban szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezők.

A 2023. évi gyakorlati képzésekre az alábbi oldalon lehet regisztrálni:

https://www.oktatas.hu/konfreg/!KonfReg/index.php/konfreg/index/Diabmentor_gyakorlati_tovabbkepzes_2023[SL3]


Figyelem!

Megjelent az AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK című 2022. évi 6. Salgótarjáni POK Hírlevél.

A régebbi hírlevelek honlapunk Pedagógiai tájékoztatás weboldalán megtekinthetők.

Nyomtatás