Programok, rendezvények

« előző oldal
következő oldal »

Beszámoló a Pécsi Pedagógiai Oktatási Központ szakmai tanévnyitó konferenciájáról

Az Oktatási Hivatal Pécsi Pedagógiai Oktatási Központja 2018. augusztus 23-án a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban tartotta szakmai tanévnyitó konferenciáját, melyen részt vettek Baranya megye köznevelési intézményeinek vezetői, a Baranya Megyei Kormányhivatal, a Pécsi Tudományegyetem, valamint az intézményfenntartók képviselői is, összeségében mintegy 200 fő.

A konferencia résztvevőit Fazekas Róbert, a Baranya Megyei Közgyűlés alelnöke és Ritter Betty, a Pécsi Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője köszöntötte.

A rendezvényen dr. Madarász Hedvig, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője, dr. Gloviczki Zoltán, az Oktatási Hivatal elnöke, valamint a Klebelsberg Központ képviseletében Pánczél János köznevelési főosztályvezető ismertette a köznevelési ágazat főbb fejlesztéseit és a 2018/19-es tanév feladatait. Kamp Alfréd, az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Tankönyvkiadási Igazgatóságának vezetője az állami tankönyvfejlesztésekről tájékoztatta a meghívottakat.

A konferencia záróelőadásában Ritter Betty főosztályvezető adott tájékoztatást a Pécsi Pedagógiai Oktatási Központ 2018/2019-es tanévre tervezett főbb szakmai programjairól.

A tanévnyitó konferencia eredményesen szolgálta a pedagógusok és intézményvezetők felkészülését az új tanévre.

A Pécsi Pedagógiai Központ vezetőjének előadása alább olvasható. A konferencia további előadásai ezen a linken érhetők el.

 

Nyomtatás
« előző oldal
következő oldal »