Programok, rendezvények

következő oldal »

2019. évi Tavaszi Pedagógiai Napok – 2018. március 27 – április 4.

Az Oktatási Hivatal Pécsi Pedagógiai Oktatási Központja tisztelettel meghívja a Baranya megyei pedagógusokat Tavaszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozatának programjaira.

2019. évi tavaszi pedagógiai napjaink témája az átmenetek pedagógiája. A résztvevők tájékoztatást kapnak a Nemzeti Alaptanterv tartalmi változásairól, az OKM mérések adatainak méltányos, pontos értelmezéséről, az olvasás-szövegértés fogalmának változásairól, a tankönyvfejlesztés újdonságairól. Az óvodapedagógusok az óvoda iskola átmenet, a nyomonkövetés, a gyermekek szociokulturális háttér vizsgálatának témájában hallhatnak előadásokat.

A rendezvény sorozat legalább két napján részt vevő pedagógusoknak 5 órás igazolás állít ki hivatalunk. A 277/1997. (XII. 22.) sz. Korm. rendelet 5. § (3) d) pontja szerint a képzés időtartama a 120 órás kötelező továbbképzésbe beszámítható.

A Tavaszi Pedagógiai Napok programja itt érhető el.

A rendezvényekre itt regisztrálhat.


2018. évi Őszi Pedagógiai Napok – 2018. október 17. – november 28.

Az Oktatási Hivatal Pécsi Pedagógiai Oktatási Központja tisztelettel meghívja a Baranya megyei pedagógusokat Őszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozatának programjaira.

2018. évi Őszi pedagógiai napjaink programját a bázisintézményi hálózat, szaktanácsadóink közreműködése és meghívott előadók kínálta tudásmegosztás révén, inspirációt nyerjenek az esélyteremtés, hátránykompenzáció, a tanulói lemorzsolódás csökkentése érdekében végzett tevékenységeikhez.

A rendezvények programja itt érhető el.

A rendezvények meghívóit itt találja.

Az október 24-i testnevelő tanárok műhelyére itt regisztrálhat.

A Scinetix 3 tájékoztató előadásra itt regisztrálhat.

Nyomtatás
következő oldal »