Rendezvények, szakmai programok

következő oldal »

 

ŐSZI SZAKMAI NAPOK

Tisztelt Intézményvezető Asszony!
Tisztelt Intézményvezető Úr!
Kedves Kollégák!

Szeretettel meghívjuk Önöket az Őszi Pedagógiai Szakmai Napok rendezvényére.

A Nyíregyházi Pedagógiai Oktatási Központ 2018. október 8-18. között szervezi meg az Őszi Pedagógiai Szakmai Napokat, amelynek kiemelt témái a képességfejlesztés, differenciálás, hátránykompenzáció, a pedagógiai mérés-értékelés, a lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók pedagógiai támogatása és a hátránnyal küzdők segítése.

Programkínálatunkban a pedagógusok szakmai módszertani fejlődését segítő bemutató órák, műhelyfoglalkozások, előadások mellett megtalálhatóak az általános iskolai tankönyvekhez kapcsolódó bemutatók, az iskolai közösségi szolgálat eddigi tapasztalatai illetve a tudásalapú tanulás koncepciójának megismertetése a természettudományok világából.

A programjainkon való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. Kérjük, programjainkra regisztráljanak  a szaktanacsadas.poknyiregyhaza@oh.gov.hu e-mail címen (program címe, időpontja, név, intézmény OM, feladatellátási hely neve).

A regisztrációs határidő, a programot megelőző munkanap 12.00 óra.

A regisztráció elfogadásáról értesítést kap minden jelentkező.

A programok ide kattintva és a részletes programfüzet (pdf) megtekinthetők.

Adatkezelési tájékoztató >>

Hozzájáruló nyilatkozat >>

Válogassanak kínálatunkból!

Munkatársaimmal együtt tisztelettel és szeretettel várjuk Önöket programjainkra!

Üdvözlettel:

Kindruszné Munkácsi Ágnes
főosztályvezető

 


 

TAVASZI SZAKMAI NAPOK

Tisztelt Intézményvezető Asszony!
Tisztelt Intézményvezető Úr!
Kedves Kollégák!

A Nyíregyházi Pedagógiai Oktatási Központ 2018. április 10. – április 20. között rendezi meg a Tavaszi Pedagógiai Szakmai Napok programjait.

A rendezvénysorozat célja, hogy a közös szakmai párbeszéd, tapasztalatcserék, közös képzések járuljanak hozzá, a pedagógusok pedagógiai-módszertani kultúrájának bővítéséhez, a „jó gyakorlatok" megosztásához, elterjesztéséhez.

A bemutató órákon, előadásokon és műhelyfoglalkozáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a szaktanacsadas.poknyiregyhaza@oh.gov.hu e-mail címen lehet.

A regisztráció elfogadásáról értesítést kap minden jelentkező.

Programok >>

Részletes programfüzet (pdf) >>

 

Nyomtatás
következő oldal »