Bázisintézményeink

következő oldal »

A Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ illetékességi körébe tartozó intézmények közül a 2017-2020 közötti időszakra 25 intézmény nyerte el az „OKTATÁSI HIVATAL BÁZISINTÉZMÉNYE" címet. Az elmúlt három évben ezen intézmények lelkesen fogadták a szakmai munkájuk, jó gyakorlataik és innovációik iránt érdeklődő pedagógus kollégákat és átadták tudásuk, tapasztalataik javát, továbbá lehetőséget és helyszínt biztosítottak bemutatóórák, versenyek, műhelymunkák, továbbképzések lebonyolítására.

A második pályázati ciklusban 29 nemzetiségi intézmény, intézményegység viselheti a címet. Nagy örömünkre szolgál, hogy 16, nemzetiségi területen elismert intézmény ismételten, a 2020-2023 közötti időszakra is felvállalta, hogy szakmai tevékenységével katalizálja a nemzetiségi pedagógiai szakmai közélet fejlődését, segíti a Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ által biztosított pedagógiai-szakmai szolgáltatásokhoz való méltányos hozzáférést és munkájával hozzájárul a hálózatos tudásmegosztáshoz. A bázisintézmények ezúttal is nemzetiségenként, a különböző intézménytípusokat, területi elhelyezkedést is szem előtt tartva kerültek kiválasztásra.

A Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ illetékességi területén a cím viselésére jogosult intézmények listája az alábbi linkre kattintva megtekinthető.

Bázisintézmények >>

Nyomtatás
következő oldal »