Hírek, aktualitások

Díjátadó gála – Meghívó

A Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ 2018. június 12-én (11.00-12.45) a Pest Megyei Kormányhivatal dísztermében szervezi meg a 2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS ÁLTALÁNOS ISKOLAI NEMZETISÉGI TANULMÁNYI VERSENYEK DÍJÁTADÓ GÁLÁJÁT. A nyolc nyelvterületen meghirdetett nemzetiségi nyelv és irodalom és népismeret versenyeken több mint ezer tehetséges nemzetiségi tanuló indult, a gálán a 19 verseny legjobbjai vehetik át díjaikat.

 


 

Tavaszi Pedagógiai Napok

A Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ 2018. április 16-27. között szervezi meg a Tavaszi Pedagógiai Napokat. Az Őszi Pedagógiai Napok koncepcióját követve, az idei évben is hangsúlyos szerepet kapnak a rendezvénysorozat kialakításában a bázisintézmények jó gyakorlatai.

A huszonöt bázisintézményből tizenhét nemzetiségi intézmény huszonnégy alkalommal várja az érdeklődő pedagógusokat különböző programokra, melyek változatos formában –bemutató óra, bemutató foglalkozás, szakmai nap, műhelymunka vagy konferenciaként kerülnek megrendezésre.

A nemzetiségi bázisintézmények által felajánlott programok a Tavaszi Pedagógiai Napok keretén belül itt érhetők el.

A Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ 2018. június 12-én (11.00-12.45) a Pest Megyei Kormányhivatal dísztermében szervezi meg a 2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS ÁLTALÁNOS ISKOLAI NEMZETISÉGI TANULMÁNYI VERSENYEK DÍJÁTADÓ GÁLÁJÁT. A nyolc nyelvterületen meghirdetett nemzetiségi nyelv és irodalom és népismeret versenyeken több mint ezer tehetséges nemzetiségi tanuló indult, a gálán a 19 verseny legjobbjai vehetik át díjaikat
Nyomtatás