Tanulmányi versenyek

következő oldal »

Határokon átívelő tanulmányi versenyek

Az Oktatási Hivatal EFOP-3.10.1-17 – Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival című projektje tanulmányi versenyeket hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.

A Mobilszem diákfilmversenyre, a ReDesign népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőpályázatra, valamint az Évszázadok öröksége művelődéstörténeti vetélkedőre általános iskolák felső tagozatára, illetve középiskolába járó tanulók jelentkezhetnek. További részletek a versenykiírásokban olvashatók, amelyek ide kattintva érhetők el.

 


 

A nevelési-oktatási intézmények, pedagógiai szakszolgálati intézmények és fenntartóik, valamint a pedagógusok munkáját, továbbá a tanulói érdekvédelemmel összefüggő tevékenységeket pedagógiai-szakmai szolgáltatások segítik.

A tanulmányi, sport- és tehetséggondozó versenyek szervezése és összehangolása keretében kell ellátni a versenykiírásban meghatározott feladatokat, a versenyszervezővel kötött megállapodás alapján.

A 2018/2019-es tanévben szervezett versenyeink

Országos versenyeink:

Saját versenyeink:

  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rajzverseny (Adatkezelési tájékoztató)
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyei „Zöld Nap" (Adatkezelési tájékoztató)
  • Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei angol nyelvi verseny, a két tanítási nyelvű alapfokú köznevelési intézmények tanulói számára (Adatkezelési tájékoztató)
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyei informatikai verseny az általános iskolák 5-6. és 7-8. évfolyamos tanulói számára (Adatkezelési tájékoztató)
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakgimnáziumok Bede Lajos matematika versenye a szakgimnáziumok 10-11. évfolyamos tanulói számára (Adatkezelési tájékoztató)

Dokumentumok:

Elérhetőségeink:

Versenyek.POKMiskolc@oh.gov.hu
Munkácsi Lívia: +36 96/613-426
Horváth Gergely: +36 96/613-420

Nyomtatás
következő oldal »