Rendezvények

következő oldal »

Lezajlott az Országos Szakmai Tanévnyitó Konferenciasorozat

Minden vármegyében és a fővárosban is lezajlott a 2023/2024. tanévi tanévnyitó rendezvénysorozat, országosan 4000 résztvevővel.

Az alkalmakon bemutatott prezentációk itt érhetők el.

 


Tanévkezdő Szakmai NapMiskolc-Edelény-Sárospatak, 2023. augusztus 23.

A Miskolci Pedagógiai Oktatási Központ a 2023/2024-es tanév előkészítéseként 2023. augusztus 23-án több helyszínen Tanévkezdő Szakmai Napot szervez az érdeklődő intézményvezetők és pedagógusok számára, melyre tisztelettel meghívja Önt és intézménye pedagógusait.

A Tanévkezdő Szakmai Nap programjának keretében a meghívott előadók a digitális transzformáció, az online bántalmazás, az esélyegyenlőség, témakörében tartanak előadásokat, továbbá a résztvevők megismerkedhetnek a módszertani képzések tanáképzésben betöltött szerepével, a magatartászavar kezelési és diagnosztzálási folyamatával. Ezeken kívül a KIR Személyi Nyilvántartás adatainak fontosságáról, valamint a mindennapi kommunikáció nehézségeinek megoldási lehetőségeiről is tájékoztatást kapnak az érdeklődők.
A délutáni szekciók alkalmával a teljes intézményi kör számára értékes előadásokat kínálunk, a fenntarthatóság, az értékelési kultúra, a nevelési kérdések, az érettségi követelmények változása, a továbbtanulás, felvételi, az iskola és család együttműködése, valamint az óvodáskorú gyermekek fejlesztése és az óvoda-iskola átmenet területeiről.Meghívott előadóink mellett, a  program minden napjára felkértünk igazgató és szaktanácsadó kollégákat is, akik változatos pedagógiai témákkal, jó gyakorlatokkal ismertetik meg az érdeklődőket.
A Tanévkezdő Szakmai Napon kontakt formában kerülnek megrendezésre a programelemek, amelyeken a részvétel – ahogy eddig is – térítésmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött. 
Bízunk benne, hogy szakmai rendezvényünk felkelti érdeklődésüket és megtisztelnek minket jelenlétükkel!Köszönjük a közreműködő előadóknak, hogy munkájukkal hozzájárulnak a Tanévkezdő Szakmai Nap színvonalas megvalósításához!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Részletes program >>

Regisztráció >>


Szakmai tanévnyitó konferencia – 2023/2024-es tanév

Az Oktatási Hivatal Országos Szakmai Tanévnyitó Konferenciát szervez minden vármegyében és a fővárosban, amelyre tisztelettel meghívjuk a köznevelési intézmények fenntartóinak képviselőit és az intézmények igazgatóit. A rendezvényeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a megadott linken lehetséges 2023. augusztus 22-ig.

Regisztráció>>


Tavaszi Pedagógiai Napok
Miskolc, 2023. április 17-20.

A Miskolci Pedagógiai Oktatási Központ a hagyományokat követve 2023. április 17. és 20. között Tavaszi Pedagógiai Napokat szervez az érdeklődő intézményvezetők és pedagógusok számára, melyre tisztelettel meghívja Önt és intézménye pedagógusait.

A Tavaszi Pedagógiai Napok plenáris programjának keretében a meghívott előadók a pedagógiai-szakmai szolgáltatások támogató szerepéről, a társadalmi felzárkózás aktuális helyzetéről, az oktatás digitális transzformációjának trendjeiről, valamint  a tehetségtámogatás jövőnket érintő jelentőségéről tarják meg előadásaikat. Az online előadások keretében a BTMN-es, SNI-s tanulók felimerésével, ellátásukkal, megsegítésükkel kapcsolatban kapnak hasznos információkat az érdeklődő pedagógusok. Ezen kívül bemutatásra kerül az iskolapszichológusok BTMN-es és SNI-s tanulók ellátásában betöltött szerepe, majd a BTMN-es gyermekek sikereiről és kudarcairól is beszámolnak a meghívott előadók és a szaktanácsadó kollégák.

A szakmai délutánok szekciói a tanítást-, tanulást támogató módszerek, a fejlesztőpedagógia, a fenntarthatóság és környezeti nevelés, a lemorzsolódás, a korai iskolaelhahgyás témakörének bemutatásán túl, az új bázisintézményi programok megismerésére is jó lehetőséget kínálnak. A meghívott előadóink mellett, a  program minden napjára felkértünk igazgatókat, szaktanácsadó kollégákat is, akik változatos pedagógiai témákkal, jó gyakorlatokkal ismertetik meg az érdeklődőket.A Tavaszi Pedagógiai Napokon online és kontakt formában is kerülnek megrendezésre programelemek, amelyeken a részvétel – ahogy eddig is – térítésmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött.

Az online programelem (2023.04.17.) lebonyolítása során alkalmazott Microsoft Teams felület használatához a hozzáférést a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük el az adott program napján.

Bízunk benne, hogy szakmai rendezvényünk felkelti érdeklődésüket, és megtisztelnek minket jelenlétükkel!

Köszönjük a közreműködő előadóknak, hogy munkájukkal hozzájárulnak a Tavaszi Pedagógiai Napok szakmai színvonalának emeléséhez!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Adatkezelési tájékoztató >>

Microsoft Teams adatkezelési tájékoztató >>

Hozzájáruló nyilatkozat >>

Részletes program >>

REGISZTRÁCIÓ>>


Eseménynaptár >>

 

Nyomtatás
következő oldal »