Pedagógusképzés, továbbképzés

következő oldal »

Pedagógusok felkészítése a 2022. évi minősítési eljárásra: Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozat elérését célzó eljárásra jelentkezők számára

Tájékoztatom, hogy a pedagógusminősítések lebonyolításához kapcsolódóan online továbbképzést szervezünk a 2022. évi eljárásba bekerülő Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatra jelentkező pedagógusok számára.

A felkészítés keretében a kollégák megismerkednek a minősítés jogszabályi környezetével, az eljárásrenddel, hasznos tanácsokat kapnak a portfóliójuk elkészítéséhez és az eljárás egyéb részeihez. A video tananyag a Youtube felületen lesz elérhető kizárólag az online képzésre jelentkezett pedagógusok számára. A képzésben való sikeres részvétel előfeltétele az Útmutató előzetes tanulmányozása, mely honlapunkon megtalálható az alábbi linken.

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/unios_projektek/kiadvanyok/utmutato_a_pedagogusok_minositesi_rendszereben_6.pdf

A továbbképzés címe:            „Pedagógusok felkészítése a 2022. évi minősítési eljárásra: Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozat elérését célzó eljárásra jelentkezők számára (10 óra)

A továbbképzés szervezője: Oktatási Hivatal Tanügy-igazgatási és Köznevelési Hatósági Főosztály, a Miskolci POK közreműködésével

Az online továbbképzés időpontjai:

  1. I. Időpont: 2021.09.08  – 2021.09.13.
  2. II. Időpont: 2021.09.23 – 2021.09.27.
  3. III. Időpont: 2021.10.05 -  2021.10.08.

A video tananyag fájlok a Youtube felületen többször meghallgathatók, de csak a fenti időpontokban érhetők el a képzésben részt vevők számára.

A Pedagógiai Oktatási Központ lehetőséget biztosít az előadásanyagok megtekintését követően egy meghatározott időpontban skypos konzultációra. A konzultáció időpontjáról a képzésben részt vevőket a képzés ideje alatt tájékoztatjuk.

A konzultáció tanfelügyeleti és minősítési szakértők, valamint a Miskolci Pedagógiai Oktatási Központ minősítéssel foglalkozó kollégái közreműködésével történik.

A képzésre való jelentkezés az alábbi regisztrációs felületen tehető meg.

 

 

Nyomtatás
következő oldal »