Tanulmányi versenyek

A Kaposvári Pedagógiai Oktatási Központ az alábbi, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által - 14/2017. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2017/2018. tanév rendjéről - meghirdetett országos általános és középiskolai tanulmányi versenyek lebonyolítását végzi:

Általános iskolásoknak szervezett versenyek:

Általános- és középiskolásoknak szervezett verseny:

Középiskolásoknak szervezett versenyek:

A Kaposvári Pedagógiai Oktatási Központ az alábbi saját kiírású tanulmányi versenyeket szervezi Somogy és Tolna megye diákjai számára:

Általános iskolásoknak szervezett versenyek:

Általános- és középiskolásoknak szervezett verseny:

Középiskolásoknak szervezett versenyek:

Aktuális információk:

Versenyeredmények (.doc)


Az Oktatási Hivatal Pedagógiai Oktatási Központjai országos felmenő rendszerű, valamint egyes megyei tanulmányi versenyek szervezését koordinálják.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait. A 2015/2016. tanévi OKTV-vel kapcsolatos tudnivalók az alábbi linken érhetők el: http://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek/oktv_kereteben/aktualis_versenyidoszak

Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait, ebben vesz részt Pedagógiai Oktatási Központunk.

A fenti dokumentumot aktuális versenyidőszak linken érhetik el.

 

Kálmán Erika pedagógiai referens +36706845841 kalman.erika@oh.gov.hu
Nyomtatás