Tanulmányi versenyek

A Kaposvári Pedagógiai Oktatási Központ az alábbi, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által - 14/2017. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről - meghirdetett országos általános és középiskolai tanulmányi versenyek lebonyolítását végzi:

Általános iskolásoknak szervezett versenyek:

Általános- és középiskolásoknak szervezett verseny:

Középiskolásoknak szervezett versenyek:

Versenyfüzet >>


Az Oktatási Hivatal Kaposvári Pedagógiai Központja az alábbi saját kiírású tanulmányi versenyeket szervezi Somogy és Tolna megye diákjai számára a 2018/2019-es tanévben:

Általános iskolások számára szervezett tanulmányi versenyek:

Általános- és középiskolásoknak szervezett tanulmányi verseny:

Középiskolásoknak szervezett tanulmányi versenyek:

Nevezési lap (megyei forduló)

Versenyfüzet 2018/2019.


Határokon átívelő tanulmányi versenyek

Az Oktatási Hivatal EFOP-3.10.1-17 – Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival című projektje tanulmányi versenyeket hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.

A Mobilszem diákfilmversenyre, a ReDesign népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőpályázatra, valamint az Évszázadok öröksége művelődéstörténeti vetélkedőre általános iskolák felső tagozatára, illetve középiskolába járó tanulók jelentkezhetnek. További részletek a versenykiírásokban olvashatók, amelyek ide kattintva érhetők el.

 


 

Az Oktatási Hivatal Pedagógiai Oktatási Központjai országos felmenő rendszerű, valamint egyes megyei tanulmányi versenyek szervezését koordinálják.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait. A 2015/2016. tanévi OKTV-vel kapcsolatos tudnivalók az alábbi linken érhetők el: http://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek/oktv_kereteben/aktualis_versenyidoszak

Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait, ebben vesz részt Pedagógiai Oktatási Központunk.

A fenti dokumentumot aktuális versenyidőszak linken érhetik el.

 

Kálmán Erika pedagógiai referens +36706845841 kalman.erika@oh.gov.hu
Nyomtatás