Továbbképzés

Tájékoztató a pedagógus továbbképzésekre történő jelentkezés módjáról


2017 januárjától a pedagógus továbbképzésekre történő jelentkezés módja megváltozott. Az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Központja által meghirdetett képzések a TÁMOP 3.1.5/12-2012-0001 „Pedagógusképzés támogatása" című kiemelt projekt keretében elkészült Képzésszervező felületen lesznek elérhetőek.

A Képzésszervező az interneten keresztül elérhető szolgáltatás, amelyet az alábbi linken nyithat meg:
http://tovabbkepzes.sulinet.hu/

A pedagógusok kizárólag ezen a felületen keresztül szerezhetnek további információkat a tanfolyamokról, jelezhetik részvételi szándékukat és itt tölthetik fel a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat.

A rendszer használata regisztrációhoz kötött, minden pedagógusnak egyénileg kell regisztrálnia a Képzésszervező felületen. Javasoljuk, hogy mielőbb tegyék ezt meg! Ezt követően elérhetőek lesznek az induló tanfolyamok, a kiválasztott képzésre történő bejelentkezés után minden pedagógus személyre szabott visszajelzést kap arról, hogy elfogadásra került-e a jelentkezése, ha igen, mikor és milyen helyszínen, milyen feltételekkel történik a megszervezése.

A sikeres működéshez és a felület használatához segítséget nyújt a Felhasználói kézikönyv, amely a következő linken érhető el:
http://tovabbkepzes.sulinet.hu/dload/Felhasznaloi_utmutato.pdf

Amennyiben további kérdése van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

 


 

A Győri Pedagógiai Oktatási központ továbbképzési kínálata

A képzés, továbbképzés szakmai szolgáltatási terület célja, hogy biztosítsa a pedagógusok folyamatos szakmai fejlődését mind szaktárgyi, módszertani, mind pedig a kompetenciákat érintő területeken.

Az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Oktatási Központja 277/1997. (XII. 22.) sz. többször módosított, - a pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben részt vevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló kormányrendelet figyelembevételével, a partneri igényfelmérések alapján alakítja ki továbbképzési kínálatát.

A Korm. rendelet 16. § (1) bekezdése értelmében a pedagógus-továbbképzés az állami köznevelési közfeladat-ellátás keretében térítésmentes.

A 30-40-60 órás akkreditált továbbképzési kínálat segítséget nyújt a pedagógusok hétévente kötelező 120 órás továbbképzéséhez, a beiskolázási tervek határidőre történő elkészítéséhez és a pályázatok megvalósításához. Programjaink elsősorban olyan ismereteknek és készségeknek a megújítására, bővítésére, fejlesztésére szolgálnak, amelyekre a pedagógusoknak közvetlenül szükségük van a mindennapi eredményes és hatékony nevelő és oktató munkájukban.

Továbbképzéseinkre egyénileg és nevelőtestületi szinten is jelentkezhetnek a pedagógus kollégák. A továbbképzések szervezésénél minden esetben törekszünk arra, hogy az igényfelmérésben rögzített kéréseknek eleget tegyünk. Bízunk abban, hogy kínálatunkban megtalálják az érdeklődési körüknek és szakmai igényeiknek megfelelő ismeretszerzési lehetőségeket.

A továbbképzés területén dolgozó munkatársunk:

Név: E-mail-cím:
Imre Mária Erzsébet imre.maria.erzsebet@oh.gov.hu

 

  1. Akkreditált továbbképzések 2018.
  2. 2017-ben lezárult akkreditált továbbképzések elégedettségi összesítői
Nyomtatás