« előző oldal

Tavaszi Pedagógiai Szakmai Napok 2020.

Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja tisztelettel meghívja Önt és intézménye pedagógusait a 2020. március 18. és április 7. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozatára.

Meghívó >>

A programokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges.

Regisztráció >>


Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központjába új munkatársat keres POK-kapcsolattartó (EFOP-3.1.5) munkakörbe

Az állásajánlatot a linkre kattintva érhetik el.


Heves megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia - 2019

Az Oktatási Hivatal szakmai tanévnyitó konferenciát szervez, amelyen az oktatásirányítás és háttérintézményeinek képviselői ismertetik a 2019/2020-as tanév változásait és fejlesztéseit.

Helyszín: Megyeháza díszterme/Barkóczy terem (3300 Eger, Kossuth Lajos út 9.)

Időpont: 2019. augusztus 26. hétfő, 10.00 óra (regisztráció 9.00 órától)

Információ: POKEger@oh.gov.hu

Részletes program >>


Tavaszi Pedagógiai Szakmai Napok 2019.

Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja tisztelettel meghívja Önt és intézménye pedagógusait a 2019. április 8. és április 30. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozatára.

Meghívó >>

A programokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges.

Regisztráció >>


Utolsó lehetőség! Májusig még indulnak a tréningjellegű pályaorientációs pedagógus-továbbképzések

2019 tavaszán is lehetőség nyílik A pályaorientációs tevékenység szerepe, feladatai – érzékenyítő, szemléletformáló akkreditált pedagógus-továbbképzésen való részvételre. A képzés az Oktatási Hivatal által megvalósított, EFOP-3.2.13-17-2017-00002 azonosító számú, „Az alap és középfokú iskolák pályaorientációs tevékenységét, kiemelten az MTMI készségeket és kompetenciákat támogató pályaorientációs szakmai módszertan átfogó megalapozása és fejlesztése" című projekt keretében kerül megszervezésre. A 30 órás képzés egy 10 órás távoktatásban feldolgozható „e-learning" tananyagból és 20 kontaktórából áll. A képzést gyakorlatias jellege miatt ajánljuk minden kollégának, akit érdekel a téma, hiszen mindennapi munkánk során folyamatosan segíthetjük a ránk bízott tanulókat abban, hogy a köznevelésben ne csak ismereteket sajátítsanak el, hanem személyiségük fejlődésén keresztül kibontakoztathassák képességeiket, és megtalálják azt a hivatást, amely számukra örömet, biztonságos egzisztenciát és a társadalomban betöltött hasznos szerepet jelenthet majd. Különösen ajánljuk az osztályfőnököknek, esélyegyenlőséggel, sajátos nevelési igényű tanulókkal foglalkozó vagy felzárkóztató programokban tevékenykedő pedagógusoknak.

További információ: EFOP3213@oh.gov.hu


Pályázati felhívás

Pályázat vezető szaktanácsadói feladatok ellátására.

Részletes tájékoztató >>


Őszi Pedagógiai Napok 2018.

Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja tisztelettel meghívja Önt és intézménye pedagógusait a 2018. október 16. és november 15. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozatára.

Meghívó >>

A programokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges.

Regisztráció >>


Szakmai tanévnyitó konferencia – Eger

Az Oktatási Hivatal szakmai tanévnyitó konferenciát szervez, amelyen az oktatásirányítás és háttérintézményeinek képviselői ismertetik a 2018/2019-es tanév változásait és fejlesztéseit.

Helyszín: Megyeháza díszterme/Barkóczy terem (3300 Eger, Kossuth Lajos út 9.)

Időpont: 2018. augusztus 28. kedd, 10.00 óra

Információ: POKEger@oh.gov.hu

A konferenciára tisztelettel várjuk a köznevelési intézmények vezetőit és pedagógusait.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

Részletes program >>

Regisztráció >>


Minőségbiztosítási összesítő

Lezárultak az Oktatási Hivatal (OH) Kisgyermekkori nevelés támogatása (EFOP-3.1.1-14-2015-00001) elnevezésű kiemelt európai uniós projekt keretében megszervezett pedagógus-továbbképzései.

A megvalósítás során kiemelt cél volt az óvodák, a bölcsődék és a napközbeni gyermekfelügyeletek esélyteremtő és hátránykompenzációs szerepének erősítése, valamint a 3 éves kortól kötelező óvodai nevelés szakmai támogatása. A projekt keretében az OH 2017 szeptemberétől 2018 májusáig 146 óvodában több mint 3.300 óvodapedagógus akkreditált képzését valósította meg térítésmentesen. A 30 órás kurzusok az óvodai nevelés 8 területét (játék, mozgás, egészségnevelés, tehetségfelismerés, egyéni bánásmód, környezettudatosság, különleges bánásmód és művészeti nevelés) ölelték fel.

A továbbképzések minőségbiztosítási összegzői ide kattintva olvashatók.

 


Tavaszi Pedagógiai Napok

2018. április 9 - április 27.

Az Egri Pedagógiai Oktatási Központ a hagyományokat követve 2018. április 9-27. között Tavaszi Szakmai Napokat rendez érdeklődő, megújulni vágyó pedagógusok számára. A korábban megrendezett Szakmai Napokon való nagyarányú részvétel mutatja, hogy a pedagógusok igénylik a tájékoztatást, érdeklődnek az új módszerek iránt, szándékukban áll a szakmai fejlődés, és örömmel vesznek részt azokon a fórumokon, ahol a szakmai tapasztalataikat megoszthatják kollégáikkal és újabb ismeretekkel gyarapodhatnak.

Meghívó és a rendezvény részletes programja >>

Regisztráció a szakmai programokra >>


III. Országos Szaktanácsadói Konferencia

Az Oktatási Hivatal harmadik alkalommal rendezi meg szakmai konferenciáját a mesterpedagógus szaktanácsadók számára. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információ >>


Őszi Pedagógiai Szakmai Napok az Egri POK szervezésében – 2017

Az Egri Pedagógiai Oktatási Központ a hagyományokat követve 2017. október 16-27. között Őszi Szakmai Napokat rendez érdeklődő, megújulni vágyó pedagógusok számára.

A korábban megrendezett Szakmai Napokon való nagyarányú részvétel mutatja, hogy a pedagógusok igénylik a tájékoztatást, érdeklődnek az új módszerek iránt, szándékukban áll a szakmai fejlődés, és örömmel vesznek részt azokon a fórumokon, ahol a szakmai tapasztalataikat megoszthatják kollégáikkal és újabb ismeretekkel gyarapodhatnak.

Programok >>

Regisztráció >>

Regisztráció a plenáris napra >>


Az Oktatási Hivatal az Egri Pedagógiai Oktatási Központba pénzügyi munkatársat keres.

Jelentkezési határidő nincs, folyamatosan várjuk a pályázatokat.

Bővebben >>


Jelentkezés a 2017. évi szaktanácsadói képzésekre

A pedagógiai szakmai szolgáltatások 2017. évi országos igényfelmérőjének adatai alapján megtörtént a szaktanácsadói létszám speciális szakterületi és földrajzi szempontok szerinti elemzése, amelynek alapján feltárásra kerültek a szaktanácsadói hiányterületek. A szaktanácsadói kapacitás bővítése érdekében az Oktatási Hivatal (a továbbiakban: OH) a hiányterületeket figyelembe véve szaktanácsadói továbbképzéseket indít. A képzések célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása. Az OH meghatározta, hogy az általános bemeneti feltételeken túl mely megyékből, milyen szakterületekről és milyen speciális szempontok szerint várja a pedagógusok jelentkezését a szaktanácsadói képzésekre.

Tovább >>

 


Tavaszi Pedagógiai Napok

Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja 2017. április 5-április 30. között rendezi meg a „Tavaszi Pedagógiai Szakmai napok" rendezvénysorozatot.

A rendezvénysorozat keretén belül tartott Plenáris Napok időpontjai és programjai: április 5. (iskola-programok), április 6. (óvoda-programok)

A programok listája a következő linken elérhető:  Egri Tavaszi Pedagógiai Napok - Kísérőprogramok
A rendezvényeket tartalmazó programfüzet PDF formátumban letölthető: Szakmai Napok Programfüzet (frissítve: 2017.03.29.)

A programokon történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérem, hogy válasszon az alább javasolt programok közül. A programok részletei a regisztrációs linkekre kattintva érhetők el, és választhatók ki.

Plenáris Napok - Regisztráció >>

Tavaszi Pedagógiai Szakmai Napok - Regisztráció >> (frissítve: 2017.03.29.)Az „OKTATÁSI HIVATAL BÁZISINTÉZMÉNYE" cím elnyerésére kiírt pályázatunk lezárult.

A Egri Pedagógiai Oktatási Központ illetékességi területén a cím viselésére jogosult intézmények listája ide kattintva megtekinthető.A vezető szaktanácsadói feladatok ellátására kiírt pályázatok eredményei

Egri POK

2016. október 28-án az Oktatási Hivatal a vezető szaktanácsadói rendszer kialakítása, működtetése érdekében vezető szaktanácsadói pályázatokat írt ki. A beérkezett pályázatok elbírálását követően az Oktatási Hivatal az alábbi szaktanácsadókat bízza meg vezető szaktanácsadói feladatok ellátásával.

Szaktanácsadó neve Szakterülete
Szűcsné Hütter Eszter Idegen nyelv
Koósné Reha Valéria Óvodapedagógus
Bíró Bálint Matematika
Pék Istvánné Kiemelt figyelmet igénylő gyermek, tanuló nevelésének, oktatásának segítése
Antalné Kótner Tünde Márta Pedagógiai mérés-értékelés
Jámbor Erzsébet Tanítói
Dr. Mogyorósiné Herczeg Éva Magyar nyelv és irodalom
Kékesi László Testnevelés és sport
Herpai Imre Földrajz, Természetismeret
Szlama Tiborné Intézményfejlesztés
Nyomtatás
« előző oldal