Tanulmányi versenyek

Határokon átívelő tanulmányi versenyek

Az Oktatási Hivatal EFOP-3.10.1-17 – Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival című projektje tanulmányi versenyeket hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.

A Mobilszem diákfilmversenyre, a ReDesign népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőpályázatra, valamint az Évszázadok öröksége művelődéstörténeti vetélkedőre általános iskolák felső tagozatára, illetve középiskolába járó tanulók jelentkezhetnek. További részletek a versenykiírásokban olvashatók, amelyek ide kattintva érhetők el.

 


 

Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja országos felmenő rendszerű, valamint megyei tanulmányi versenyek szervezését koordinálja.

Pedagógiai Oktatási Központunk az Emberi Erőforrások Minisztériuma – 14/2017. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2017/2018. tanév rendjéről – által meghirdetett és finanszírozott tanulmányi versenyek és az országos általános és középiskolai tanulmányi versenyek lebonyolításáért felel.

a) Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal közösen hirdeti meg az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (a továbbiakban: OKTV) részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait. A 2017/2018-as tanévi OKTV-vel kapcsolatos tudnivalók ezen a linken érhetők el >>

b) Az Egri Pedagógiai Oktatási Központ által koordinált versenyek a 2017/2018-as tanévben:

Tanulmányi versenyek középiskolások számára:

Országos szervezésű tanulmányi versenyek kiírása az alábbi linkeken érhetők el:

Megyei szervezésű tanulmányi versenyek kiírása az alábbi linkeken érhetők el:

Tanulmányi versenyek általános iskolások számára:

Országos szervezésű tanulmányi versenyek kiírása az alábbi linkeken érhetők el:

Megyei szervezésű tanulmányi versenyek kiírása az alábbi linkeken érhetők el:

A 2017/2018-as tanév versenynaptárai:

A Tanulmányi versenyek terület felelőse: Nagy Ildikó pedagógiai referens

Elérhetőségei: nagy.ildiko@oh.gov.hu; Tel.:+36-36-511-521;

Nyomtatás