Rendezvények, szakmai programok

következő oldal »

Vezető szaktanácsadói pályázatok nyertesei

2023. október 10-én az Oktatási Hivatal a vezető szaktanácsadói rendszer kialakítása, működtetése érdekében vezető szaktanácsadói pályázatokat írt ki.  A beérkezett pályázatok elbírálását követően az Oktatási Hivatal az alábbi szaktanácsadókat bízza meg vezető szaktanácsadói feladatok ellátásával.

Szaktanácsadó neve Munkaközösség neve
Áros Tünde Ilona Humán
Eszenyiné Stéh Katalin Digitális pedagógia
Kovács Anikó Gyöngyi Intézménytámogató
Posta László Természettudományi
Soltész Judit Mária Intézményfejlesztő
Somogyiné Győri Magdolna Tanítói
Szabó Andrea Művészetek
Tóth Ilona Óvodapedagógusi


 

Őszi Pedagógiai Napok 2023.

Tisztelettel meghívjuk az Oktatási Hivatal Debreceni Pedagógiai Oktatási Központja által 2023. október 9. és október 25. napja között megrendezésre kerülő Őszi Pedagógiai Napokra.

A programsorozat jelenléti és online formában kerül megvalósításra az Oktatási Hivatal bázisintézményei és mesterpedagógus szaktanácsadói, valamint meghívott előadók közreműködésével.

Célcsoport: Hajdú-Bihar vármegyei pedagógusok

Mellékletek:

A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés módja: e-mail-ben a Jelentkezési lap kitöltésével és Excel formátumú visszaküldésével az Info.POKDebrecen@oh.gov.hu címre.

Jelentkezési határidő: a programot megelőző nap 12 óráig.

Részvételi szándékát automatikusan elfogadottnak tekintjük és nem küldünk válaszlevelet. Amennyiben betelt a létszám, azt e-mail-ben jelezzük.

Online programjaink elérhetőségét és a bázisintézmény pedagógusa által összeállított szakmai anyagot (30. Fenntarthatóságra nevelés) a programfüzetben megjelölt napon a jelentkezéskor megadott e-mail-címre továbbítjuk.

Kérjük az Adatkezelési tájékoztató és a Hozzájáruló nyilatkozat tudomásul vételét jelölni szíveskedjen a Jelentkezési lapon!

A Jelentkezési lap visszaküldésével egyidejűleg a résztvevő nyilatkozik arról, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint a Hozzájáruló nyilatkozatot megismerte és elfogadta.

Kérdéseiket, észrevételeiket a Info.POKDebrecen@oh.gov.hu e-mail-címen fogadjuk.

Szeretettel várjuk Önöket programjainkon!


Lezajlott az Országos Szakmai Tanévnyitó Konferenciasorozat

Minden vármegyében és a fővárosban is lezajlott a 2023/2024. tanévi tanévnyitó rendezvénysorozat, országosan 4000 résztvevővel.Az alkalmakon bemutatott prezentációk itt érhetők el.

 

Nyomtatás
következő oldal »