Rendezvények, szakmai programok

következő oldal »

Tisztelt Intézményvezető Asszony!
Tisztelt Intézményvezető Úr!

Az Oktatási Hivatal a megújult mérési rendszer szervezési és szakmai részleteiről jelenléti tájékoztatót szervez, melyre tisztelettel meghívja Önt és intézményének mérésekért felelős pedagógusait.

Cím: Tájékoztatás a 2021/2022. tanévben, digitális platformon megújuló országos pedagógiai
mérési rendszerről, és az azzal kapcsolatos iskolai feladatokról

Előadó: az Oktatási Hivatal mérésért felelős munkatársa

Időpont: 2021. október 6. (szerda) 10:00-12:00

Helyszín: Kós Károly Művészeti Szakgimnázium, Technikum és Kollégium
(4032 Debrecen, Hollós utca 3.)

Célcsoport: általános iskolák, középfokú intézmények vezetői és a mérésekért felelős pedagógusai

A tájékoztatón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a következő hivatkozáson lehetséges 2021. szeptember 29-ig:

Regisztráció >>

A tájékoztatót az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett szervezzük.
A rendezvényre védettségi igazolvánnyal lehet belépni, amelyet a regisztrációkor ellenőrzünk.

Letölthető dokumentumok:


Szeretettel várjuk rendezvényünkön.

 


MEGYEI SZAKMAI TANÉVNYITÓ KONFERENCIA

Az Oktatási Hivatal Debreceni Pedagógiai Oktatási Központja 2021. augusztus 26-án nagy érdeklődés mellett rendezte meg szakmai tanévnyitó konferenciáját a Tóth Árpád Gimnáziumban, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Központ közreműködésével.

A konferencián a több mint kétszáz intézményvezető, tagintézmény-vezető, illetve az intézmények képviselői mellett részt vettek Hajdú-Bihar megye tankerületeinek vezetői és a szakképzési centrumok vezetői.

A programot a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola – Alapfokú Művészeti Iskola ünnepi műsora nyitotta meg, majd ezt követően Dr. Puskás István Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket.

A 2020/2021-es tanév tapasztalatairól, az új tanév feladatairól, jogszabályi és tartalmi változásokról, fejlesztési irányokról tájékoztatta a jelenlévőket Kisfaludy László az az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős helyettes államtitkára.

Az Oktatási Hivatal legfontosabb, az új tanévben megvalósuló feladatait Merklné Kálvin Mária az Oktatási Hivatal főosztályvezetője ismertette.

A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatairól és fejlesztéseiről Pappné Gyulai Katalin tankerületi igazgató asszony adott tájékoztatást.

A Debreceni Pedagógiai Oktatási Központ eredményeit és tervezett szakmai feladatait, programjait Őri Józsefné Dalmi Anikó, a Debreceni Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője mutatta be.

Bízunk abban, hogy a konferencián elhangzott információkkal elősegítettük a köznevelési intézmények sikeres és eredményes pedagógiai munkáját.


 

Nyomtatás
következő oldal »