Ugrás a tartalomhoz

Tavaszi Pedagógiai Napok 2018

2018. március 19.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2018. április 17–19. között Tavaszi Pedagógiai Napokat szervez. A rendezvény fókuszában a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek, tanulók támogatása, valamint a digitális pedagógiai kultúra áll.

A témáról 17-én és 19-én plenáris konferencián hallgathatnak előadásokat az érdeklődők, 18-án pedig szakmai műhelyfoglalkozások keretében jó gyakorlatokat ismerhetnek meg az Oktatási Hivatal bázisintézményeinek, szaktanácsadóinak közreműködésével.

Kedves Kollégák!

A bázisintézmények nevelőtestületei, a szaktanácsadók és munkatársaink nevében is tisztelettel és szeretettel várjuk Önöket a programokra!

Lánczky Edit főosztályvezető, Herczeg Katalin főosztályvezető-helyettes
Budapesti POK

A Tavaszi Pedagógiai Napok keretében tervezett rendezvények ingyenesen látogathatók, azonban a helyszínek vendéglétszáma korlátozott, ezért regisztrációhoz kötött a részvétel. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni 2018. április 11-ig, illetve a rendelkezésre álló helyek beteltéig. A regisztrációs felület az egyes programok alatt elhelyezett „Jelentkezés a programra" gombra kattintva érhető el. A sikeres regisztrációról automatikus visszajelzést küld a rendszer a megadott e-mail-címre.

Programok

Konferencia – 2018. április 17. >>

Szakmai bemutatók, műhelyek; bázisintézmények, szaktanácsadók jó gyakorlatai – 2018. április 18. >>

Konferencia a Nemzeti Pedagógus Kar együttműködésével – 2018. április 19. >>

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra