Tavaszi Pedagógiai Napok

TAVASZI PEDAGÓGIAI NAPOK 2024.

2024. április 16-26.

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2024. április 16. és 26. között szervezi meg a Tavaszi Pedagógiai Napokat.

A közel 80 programból álló rendezvény kiemelt előadásaira regisztrálók többek között részt vehetnek a pedagógusok és vezetők teljesítményértékelési rendszerét, és az országos digitális kompetenciamérések eredmény visszajelző felületét bemutató előadásokon, megismerhetik a Nemzeti Köznevelési Portál legújabb digitális fejlesztéseit. Az óvodapedagógusok is találnak kiemelt konferenciaprogramokat kínálatunkban a mese varázslatos világáról, a néphagyományaink mozgáskultúrájáról, az inkluzív nevelésről.

A bázisintézmények pedagógusai és a mesterpedagógus szaktanácsadók idén is változatos pedagógiai témákban mutatják be tehetséggondozó, hátránykompenzáló, egészséges életmódra nevelő, a környezettudatos szemlélet és magatartás alakítását szolgáló, korszerű módszertanokkal támogatott tudásgyarapító és képességfejlesztő jógyakorlataikat.

Programfüzet>>

Regisztráció>>

Bázisintézményeink, szaktanácsadóink és munkatársaim nevében is tisztelettel és szeretettel várom a Pedagógus Kollégákat a programokra!

Üdvözlettel,
Herczeg Katalin
főosztályvezető
Budapesti POK

 


Hasznos oldalak

Az alábbi linkeken az őszi és tavaszi pedagógiai napok rendezvényeinek jógyakorlatai és szaktanácsadók által készített szakmai írások kereshetők intézménytípusok és tematikus felosztás szerint.

 

Letölthető szakmai anyagok

Óvoda
Általános iskola alsó tagozat
Általános iskola felső tagozat
Középiskola
Művészeti iskola

Keresés tantárgyak szerint
Keresés tematika szerint

Nyomtatás