Tavaszi Pedagógiai Napok

TAVASZI PEDAGÓGIAI NAPOK 2023.

2023. április 17-21.

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2023. április 17. és 21. között szervezi meg a Tavaszi Pedagógiai Napokat.

Az öt napos programsorozat kiemelt előadásaira regisztrálók többek között részt vehetnek a Nat2020 alapján fejlesztett új tankönyvek, valamint a közép- és emelt szintű érettségire felkészítés taneszközeinek vezető szaktanácsadói tájékoztatókkal egybekötött tantárgyankénti bemutatóján.

Nagy örömünkre a rendezvényünkhöz kapcsolódva kerül megszervezésre a XV. Óvodapedagógai Napok nyitó konferenciája, ahol több előadást hallgathatunk a lelki egészség jelentőségéről.

Az idén tavasszal is hagyományosan látogathatók lesznek változatos pedagógiai témákban az intézményi jógyakorlatok, több mint hatvan program megtekintésére várjuk a Pedagógus Kollégákat személyes jelenléttel és az online térben is.

Bízunk benne, hogy idei rendezvényünk ismételten hozzájárul a pedagógiai-módszertani kultúra gazdagításához, az intézményközi-szakmai kapcsolati hálózat bővítéséhez.

Programfüzet>>

Regisztráció a programokra>>

Bázisintézményeink, szaktanácsadóink és munkatársaim nevében is tisztelettel és szeretettel várom a Pedagógus Kollégákat a programokra!

 

Üdvözlettel,

Herczeg Katalin
főosztályvezető

Budapesti POK


Elindult a regisztráció a Tavaszi Pedagógiai Napok 2022. rendezvényre

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2022. április 4-8. között ismét megszervezi a Tavaszi Pedagógiai Napokat. Az elmúlt éveknél kedvezőbb körülmények lehetővé teszik, hogy a szakmai műhelyprogramok, és módszertani bemutatók túlnyomórészt személyes jelenléttel valósuljanak meg újra.

>>> Teljes szöveg


Tavaszi Pedagógiai Napok 2022

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2022. április 4 és 8 között ismét megszervezi a Tavaszi Pedagógiai Napokat. Az elmúlt éveknél kedvezőbb körülmények lehetővé teszik, hogy az eseménysorozat túlnyomórészt személyes jelenléttel valósuljon meg újra.

 

>>> Teljes szöveg


 

Hasznos oldalak

Az alábbi linkeken az őszi és tavaszi pedagógiai napok rendezvényeinek jógyakorlatai és szaktanácsadók által készített szakmai írások kereshetők intézménytípusok és tematikus felosztás szerint.

 

Letölthető szakmai anyagok

Óvoda
Általános iskola alsó tagozat
Általános iskola felső tagozat
Középiskola
Művészeti iskola

Keresés tantárgyak szerint
Keresés tematika szerint

Nyomtatás