Tavaszi Pedagógiai Napok

következő oldal »

Tavaszi Pedagógiai Módszertani Napok 2019.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2019. április 1-je és 12-e között Tavaszi Pedagógiai Módszertani Napokat szervez. A rendezvény idén a gyakorlati pedagógiára fókuszál, számos tantárgyi-műveltségi területen kínálja a jó gyakorlatok megtekintésének a lehetőségét.

Az Oktatási Hivatal bázisintézményei – csakúgy, mint eddig - az aktív tanulás változatos, differenciáló, korszerű tanulásszervezési eljárásainak, módszereinek bemutatására vállalkozva várják a látogatókat.

Idén a Nemzeti Pedagógus Kar Gyógytestnevelés tagozatának szakemberei is társaink a szervezésben, óvodapedagógusok és iskolapedagógusok egyaránt betekinthetnek a gyógytestnevelők munkájába, ötleteket meríthetnek a mozgásfejlesztés feladatainak megvalósításához.

Kedves Kollégák!

Munkatársainkkal együtt tisztelettel és szeretettel várjuk Önöket programjainkra!

Lánczky Edit főosztályvezető, Herczeg Katalin főosztályvezető-helyettes
Budapesti POK

A Tavaszi Pedagógiai Módszertani Napok programjai ingyenesen látogathatók, azonban a helyszínek vendéglétszáma korlátozott, ezért regisztrációhoz kötött a részvétel. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni március 28-án 12 óráig.

A regisztrációs felületen tetszőleges számú programra tudnak jelentkezni, ha kérdés vagy probléma merülne fel, forduljanak kollégánkhoz a domokne.milich.yvette@oh.gov.hu email-címen.

A tavaszi Pedagógiai Módszertani Napok 2019 programfüzete >>

Regisztáció a programokra >>

Nyomtatás
következő oldal »