Tavaszi Pedagógiai Módszertani Napok

következő oldal »

Tavaszi Pedagógiai Módszertani Napok 2021.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2021. április 19-től egy héten át Tavaszi Pedagógiai Mód­szertani Napokat szervez az online térben, amelyre tisztelettel várjuk pedagógus Kollégáinkat.

A programsorozat keretében az Oktatási Hivatal tartalomfejlesztési és tankönyvkiadási elnök­helyettessége tájékoztatást nyújt a tartalomszabályozás átalakulásáról, a tankönyvfejlesztésről, a tan­könyvkatalógus és a Nemzeti Köznevelési Portál használatáról.

A rendezvényen találkozhatnak a testvériskolai kapcsolatok létrejöttét segítő eTwinning programmal, amely az európai iskolák közötti projekt alapú oktatást, együttműködést segíti hét éve már.

Az Oktatási Hivatal bázisintézményeinek kínálatában ismét számos módszertani jógyakorlat bemuta­tására kerül sor többek között az online oktatás, a differenciálás, a drámapedagógia, a tehetséggondozás, az integ­ráció kipróbált, bevált, korszerű módszereinek megosztásával.

A módszertani gyakorlati bemutatók mellett idén az Intézmény és hagyomány című országos nép­zeneoktatási konferencián is részt vehetnek az érdeklődők. A konferencia előadásai ének-zenét, drámapedagógiát, irodalmat, táncot tanító kollégák és minden érdeklődő számára inspirálók lehetnek.

Kedves Kollégák!

A rendezvény előadóival, a bázisintézmények pedagógusaival és munkatársaimmal együtt tisztelettel és szeretettel várjuk Önöket programjainkra!

Herczeg Katalin főosztályvezető
Budapesti POK

Programfüzet

Regisztráció a programokra

Nyomtatás
következő oldal »