Őszi Pedagógiai Napok

Őszi Pedagógiai Napok 2018

Az immár hagyományossá vált Pedagógiai Napok szervezője, a Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2018. november 19-23. között tartotta meg a soron következő szakmai találkozót, az Őszi Pedagógiai Napokat, melynek fókuszában az életkori és intézményi átmenetek pedagógiája állt.

Összefoglaló az eseményekről

Meghívó és programkínálat

A teljes programfüzet

 

A pedagógiai napokhoz kapcsolódó szakmai anyagok, jó gyakorlatok, bemutatóórák

Az alábbiakban a pedagógus kollégák napi gyakorlatát segítő és a módszertani munkát támogató szakmai anyagokat tesszük közzé. A rendezvényen elhangzott vagy bemutatott tartalmak legjobbjainak – korántsem teljes - válogatásával szeretnénk tovább segíteni az intézmények együttműködését, a jó gyakorlatok megosztását.

 

Őszi Pedagógiai Napok 2017

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2017. november 13-17. között rendezte meg az Őszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozatot, melynek központi témái az intézményfejlesztés, a pedagógiai innovációk, az eredményes tanulás voltak.

Összefoglaló az eseményekről

Meghívó és programkínálat


Őszi Pedagógiai Napok 2016

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2016. november 14. és 18. között szervezte meg az Őszi Pedagógiai Napokat. A rendezvény eseményei a tehetséggondozás, hátránykompenzáció, pedagógiai kommunikáció témákat helyezték középpontba.

Összefoglaló a rendezvénysorozatról

Meghívó és programkínálat