Őszi Pedagógiai Napok

Őszi Pedagógiai Napok 2023
2023. november 13-17.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ ismét megszervezi kiemelt rendezvényét, az Őszi Pedagógiai Napokat, 2023. november 13-17. között.

Kiemelt témáink a generációk közötti különbségekből adódó pedagógiai feladatok, a mesterséges intelligencia köznevelési intézményeket is érintő jelenléte és jövője, valamint az inkluzív nevelés. A programsorozat első napján, november 13-án, hétfőn személyes jelenléttel plenáris konferenciát tartunk a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium nagytermében. Az ülést dr. Puszter Bernadett köznevelési elnökhelyettes nyitja meg.

A szakmai programok túlnyomórészt személyi jelenléttel zajlanak majd, de néhány online előadásra is sor kerül, például a felsőoktatási felvételi eljárás megújulásáról, az Enaris program iskolai alkalmazásáról és az olvasóvá nevelésről.

A szakmai napokon a szaktanácsadók és a bázisintézmények pedagógusai a kiemelt témák és társterületek tematikája szerint tudásmegosztó bemutatókat, műhelyfoglalkozásokat tartanak. Ismét lesz logopédusi konferencia Inkluzív szemlélet a fejlesztésben és a diagnosztikában a gyógypedagógusi, logopédusi munkában címmel, szó lesz pénzügyi tudatosságról élménypedagógiai módszerekkel és a mesterséges intelligencia tanórai felhasználási lehetőségeiről is láthatunk majd bemutatóórát.

Programfüzet>>

Regisztráció>>

 


Hasznos oldalak

Az alábbi linkeken az őszi és tavaszi pedagógiai napok rendezvényeinek jógyakorlatai és szaktanácsadók által készített szakmai írások kereshetők intézménytípusok és tematikus felosztás szerint.

Letölthető szakmai anyagok

Óvoda
Általános iskola alsó tagozat
Általános iskola felső tagozat
Középiskola
Művészeti iskola

Keresés tantárgyak szerint
Keresés tematika szerint

Nyomtatás