Őszi Pedagógiai Napok

ŐSZI PEDAGÓGIAI NAPOK 2022.
2022. november 14-22.

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2022. november 14-22. között szervezi meg az Őszi Pedagógiai Napokat, amelynek kiemelt témái a Játék és játékosítás a pedagógiában.

A hét napon át tartó programsorozat keretében bemutatásra kerülnek az Oktatási Hivatal tartalom- és tankönyvfejlesztési újdonságai, a Nemzetei Köznevelési Portál tanulásszervező lehetőségei. A rendezvényen helyet kapott a logopédiai és a gyógypedagógiai konferencia, amelyeken a játékot, mint a fejlesztés eszközét és módszerét vizsgálják az előadók.

Az idén ősszel is hagyományosan látogathatók lesznek intézményi jógyakorlatok, közel 100 program megtekintésére várjuk a Pedagógus Kollégákat személyes jelenléttel és az online térben.

Bízunk benne, hogy idei rendezvényünk ismételten hozzájárul a pedagógiai-módszertani kultúra gazdagításához, az intézményközi - szakmai kapcsolati hálózat bővítéséhez.

Munkatársaim nevében is tisztelettel és szeretettel várom a Pedagógus Kollégákat a programokra!

Programfüzet>>

Regisztráció>>

 

Üdvözlettel,

Herczeg Katalin
főosztályvezető
Budapesti POK


Hasznos oldalak

Az alábbi linkeken az őszi és tavaszi pedagógiai napok rendezvényeinek jógyakorlatai és szaktanácsadók által készített szakmai írások kereshetők intézménytípusok és tematikus felosztás szerint.

Letölthető szakmai anyagok

Óvoda
Általános iskola alsó tagozat
Általános iskola felső tagozat
Középiskola
Művészeti iskola

Keresés tantárgyak szerint
Keresés tematika szerint

Nyomtatás