Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata és digitális módszertani fejlesztései – szakmai tájékoztató

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata és digitális módszertani fejlesztései címmel programot szervez az érdeklődő intézmények számára

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata és digitális módszertani fejlesztései címmel szakmai tájékoztatót szervez az érdeklődő intézmények számára. A rendezvény az EFOP-3.2.2.-VEKOP-15-2016-00001 „A köznevelés tartalmi szabályozóinak megfelelő tankönyvek, taneszközök fejlesztése és digitális tartalomfejlesztése” című projekt keretében valósul meg.

A tájékoztató kiemelt témája az idei tankönyvjegyzéken szereplő engedélyezett tankönyvek szemléje.

A rendezvény elsődleges célja, hogy az érdeklődő intézményvezetők, tankönyvfelelősök és pedagógusok első kézből, az EKE OFI előadásaiból ismerkedhessenek meg a következő tanévre kínált könyvújdonságokkal a tankönyvrendelési időszakban. A tankönyvellátás időszerű kérdéseiről plenáris előadások során tájékozódhatnak, valamint bemutatjuk az Újgenerációs tankönyvek digitális változatát, az Okostankönyvet, és ezek tanórai alkalmazásának lehetőségeit.

Időpont: 2019. március 20. 14.00-17.00

Helyszíne: Leövey Klára Gimnázium, 1096 Budapest, Vendel utca 1. Díszterem

Jelentkezési határidő: 2019. március 19. (kedd) 12.00 óra.

A tájékoztató mindenki számára nyitott, de a helyszín véges befogadóképessége miatt, a részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk.

Regisztráció a 2019. évi „Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata és digitális módszertani fejlesztései” programra intézményvezetők, intézmények képviselői számára >>

Nyomtatás