Díjátadó ünnepség – 2019. június 6.

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központja 2019. június 6-án rendezte meg a Pest Megyei Kormányhivatal Kossuth Lajos Dísztermében a 2018/2019. tanévi fővárosi és Pest megyei tehetséggondozó és tanulmányi versenyek díjátadó ünnepséget.

 

A rendezvényen nyitóbeszédet mondott dr. Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja; beszédet mondott Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője, Lánczky Edit, a Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője, valamint dr. Fehér Edina, a PMKH igazgatója köszöntötte a díjátadó résztvevőit.

A közel 600 fős rendezvényen az Oktatási Hivatal által támogatott tíz országos tanulmányi verseny fővárosi és Pest megyei döntőinek, valamint kilenc fővárosi verseny döntőinek I-III. helyezettjének díjazásására került sor. Közel 300 tanuló és 250 felkészítő tanár részesült elismerő oklevélben.

A jutalmakat Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja; Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal PSZKF főosztályvezetője; Lánczky Edit, a Budapesti POK főosztályvezetője; Fehér Edina, a PMKH igazgatója; Herczeg Katalin, a Budapesti POK vezető főtanácsosa; Foki Tamás, a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatóhelyettese; Hemrik László, a Ludwig Múzeum osztályvezetője; Ficza István színművész, az Örkény Színház tagja; Tolnai József, a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati verseny versenybizottsági tagja és szakmai felelőse; Hidvégi András, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum múzeumpedagógiai főelőadója; Androsits Beáta, a Magyar Kémikusok Egyesületének ügyvezető igazgatója és Garamvölgyi Béla, a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium vezetőtanára adta át.

A díjátadót a Járdányi Pál Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak hangszeres műsora, valamint a József Attila Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola Csicsergők énekegyüttesének színvonalas műsora színesítette.
Nyomtatás