Díjátadó ünnepség – 2018. június 5.

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központja 2018. június 5-én rendezte meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Gömb aulában a 2017/2018. évi fővárosi és Pest megyei tehetséggondozó és tanulmányi versenyek díjátadó ünnepségét. A rendezvényt Merklné Kálvin Mária az Oktatási Hivatal Pedagógiai-Szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője nyitotta meg. A vendégeket az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője, Lánczky Edit köszöntötte.

A közel 700 fős rendezvényen az Oktatási Hivatal által támogatott 24 verseny díjait adtuk át a helyezést elért diákoknak: 315 tanuló és 257 felkészítő tanár részesült elismerő oklevélben, könyvjutalomban és –utalványban.

A jutalmakat Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal PSZKF főosztályvezetője; Lánczky Edit, a Budapesti POK főosztályvezetője; Herczeg Katalin, a Budapesti POK főosztályvezető-helyettese; Pásztor Attila a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatója; Barati Krisztina és Foki Tamás, a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatóhelyettese; Hemrik László, a Ludwig Múzeum osztályvezetője; Kovács Eszter, a Magyar Természettudományi Társulat ügyvezető igazgatója; dr. Krizsán Józsefné, a Kaán Károly verseny versenybizottságának titkára; Kovács Zsuzsanna, az Anyanyelvápolók Szövetségének irodavezetője; Náray Erika színművésznő; Ficza István színművész, az Örkény Színház tagja; Magyar József festőművész, művésztanár; Tolnai József, a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati verseny versenybizottsági tagja és szakmai felelőse; Balogh Máté, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum múzeumpedagógiai főelőadó, a verseny szakmai felelőse; Pogányné Thomán Angéla, Szabóné Horváth Mária és Bordáné Kovács Zita, az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központjának munkatársai adták át.

A díjátadót a Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak színvonalas, hangszeres műsora színesítette, valamint a rendezvény lebonyolításában a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanulói segítettek.

 

Díjátadó 201800030.jpg

A rendezvényről készült fényképek >>

Nyomtatás