Szakmai hírek, rendezvények

következő oldal »

Szakmai támogatás a testnevelés és a sport területén a köznevelésben

A Magyar Diáksport Szövetség az EFOP 3.2.8. kódjelű, T.E.S.I. - 2.0-Beavatkozások a minőségi (inkluzív) testnevelés oktatás és képzés megvalósítása érdekében - című kiemelt projekt keretében, és az Oktatási Hivatallal együttműködésben, egész napos szakmai szemináriumokat fog szervezni az ország minden régiójában, régiónként 1 alkalommal.
A 2020 januárra tervezett programsorozat célja, hogy a testnevelés oktatásához kapcsolódóan, az abban közreműködő tantárgygondozó szaktanácsadó és a pedagógusok minősítő eljárásában közreműködő szakértő testnevelő tanárokat, tanítókat és kollégiumi nevelőket megszólítsa, és szakspecifikus képzési, együttgondolkodási lehetőséget biztosítson a T.E.S.I. 2020 Kormányzati Stratégiában foglalt, ide vonatkozó beavatkozásoknak megfelelően.
Az MDSZ az elmúlt közel 8 évben rendkívül elhivatottan igyekezett az iskolai testnevelésben és diáksportban dolgozó pedagógusokat megszólítani, számos szakmai programmal, ingyenes akkreditált továbbképzéssel és módszertani kiadvánnyal támogatni munkájukat. Ennek mentén fontosnak tartjuk, hogy támogassuk és megszólítsuk a szakértőként és szaktanácsadóként dolgozó, legmagasabban képzett kollégákat is.
A rendezvények meghívóját és programját ezen linken tekintheti meg.
A programra történő regisztrációt későbbi időpontban tesszük lehetővé az érintett szaktanácsadó és szakértő kollégák számára.

 


 

ŐSZI PEDAGÓGIAI NAPOK 2019.

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2019. november 4-8. között szervezi meg az Őszi Pedagógiai Napokat, amelynek kiemelt témája A fenntarthatóság pedagógiája.

További információ és regisztráció >>


Szakmai tanévnyitó konferencia – Budapest
2019. szeptember 3.

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központja tanévnyitó konferenciát szervez, amelynek keretében az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatási Hivatal és a Klebelsberg Központ munkatársai tájékoztatják a résztvevőket a 2019/2020. tanévet érintő feladatokról, várható szakmai változásokról.

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár Rendezvényház Nagyterme (1088 Budapest, Múzeum körút 6-8.)
Időpont: 2019. szeptember 3. (kedd) 10-14 óra (regisztráció 9 órától)

A konferenciára tisztelettel várjuk a köznevelési intézmények vezetőit és pedagógusait!

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket az info.pokbudapest@oh.gov.hu címre várjuk.

A konferencián való részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárul, ha minden hely betelt, de legkésőbb 2019. augusztus 30-án (péntek) 12 órakor.

Program >>

Regisztráció >>

Nyomtatás
következő oldal »