Rendezvények, szakmai programok

következő oldal »

Beszámoló a Békés megyei szakmai tanévnyitó konferenciáról

Ebben az évben is az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja szervezte és rendezte meg a Békés Megyei Szakmai Tanévnyitó konferenciát, melyen a résztvevők tájékoztatást kaptak a köznevelési rendszer várható fejlesztéseiről és a 2018/19-es tanév főbb feladatairól.

Az Oktatási Hivatal, az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja az Emberi Erőforrások Minisztériumával, a Klebelsberg Központtal és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetével karöltve valósította meg a nagyszabású eseményt, melynek 2018. augusztus 27-én a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kara biztosított helyszínt.

A Békés megyei tanévnyitó konferencián jelen volt a megye szinte valamennyi köznevelési intézményének vezetője, képviselője, a megyei társintézmények, szakmai irányítási egységek vezetői, munkatársai.

Az eseményen részt vett és köszöntőbeszédet mondott dr. Rákóczi Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és Dr. Lipcsei Imre, a Gál Ferenc Főiskola dékánja.

A konferenciát megtisztelte jelenlétével a Békés Megyei Kormányhivatal kabinetvezetője, Békéscsaba Megyei Jogú Város alpolgármestere, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata Oktatási, Közművelődési és Sportbizottságának vezetője, a Klebelsberg Központ Gyulai és Békéscsabai Tankerületének igazgatói, a Gyulai Szakképzési Centrum és a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatói, valamint a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselői.

Az esemény résztvevői informatív szakmai előadásokat hallhattak Pálfi Erikától, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelési Tartalomfejlesztési Főosztályának főosztályvezetőjétől, Merklné Kálvin Máriától, az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetőjétől, Simon Nóra Edinától, a Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetőjétől, Pánczél Jánostól, a Klebelsberg Központ Köznevelési Főosztályának vezetőjétől és Kiss Gábortól, az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet igazgatójától.

A Békéscsabai POK vezetőjének előadása alább olvasható. A konferencia további előadásai ezen a linken érhetők el.


Szakmai tanévnyitó konferencia – Békéscsaba

Az Oktatási Hivatal szakmai tanévnyitó konferenciát szervez, amelyen az oktatásirányítás és háttérintézményeinek képviselői ismertetik a 2018/2019-es tanév változásait és fejlesztéseit.

Helyszín: Gál Ferenc Főiskola, Gazdasági Kar (5600 Békéscsaba, Bajza utca 33.)

Időpont: 2018. augusztus 27. hétfő, 10.00 óra

Információ: pokbekescsaba@oh.gov.hu – 06 1 374-2421

A konferenciára tisztelettel várjuk a köznevelési intézmények vezetőit és pedagógusait.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

Részletes program >>

Regisztráció >>

 


 

Rendezvények, szakmai programok – 2018.

Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ rendezvényei – 2018. I. félév

Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ rendezvényei – 2018. II. félév

 

Nyomtatás
következő oldal »