Jelentkezés 2019. évi szakértői képzésekre

Az Oktatási Hivatal (OH) 2019 júliusától „Pedagógusok felkészítése a pedagógusminősítési szakértői feladatok ellátására – blended képzés" és „Pedagógusok felkészítése az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzésben szakértői feladatok ellátására – blended képzés" címmel 60-60 órás akkreditált pedagógus-továbbképzéseket indít a pedagógusminősítéssel és pedagógiai-szakmai ellenőrzéssel kapcsolatos szakértői feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítására.

A képzésre azon kollégák jelentkezését várjuk, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat. A pedagógusok jelentkezésének rögzítése az intézményvezető feladata a www.oktatas.hu oldalon a Saját oldal / Intézmény menüpontban a Jelentkeztetés minősítési eljárásra, eljárások adatainak megtekintése (2018., 2019., 2020.) ikonon keresztül. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a jelentkeztetés elvégzése előtt a 2019S eljárási azonosító kiválasztása szükséges.

A jelentkezést 2019. június 14. és június 23. között a www.oktatas.hu felületen lehet rögzíteni.

A rendelkezésre álló létszám korlátozott, a képzésre való jelentkezési időszak lezárását követően az OH elektronikus úton, a KIR-ben szereplő e-mail-címen értesíti a jelentkezőket a jelentkezés eredményéről.

Bővebb információt az alábbi tájékoztató anyagok tartalmaznak:

Dokumentáció sablonok

Nyomtatás