Ugrás a tartalomhoz

Jelentkezés 2018. évi szakértői képzésekre

2018. június 12.

Az Oktatási Hivatal (OH) 2018 júniusától „Tanfelügyeleti szakértők felkészítése a pedagógiai-szakmai ellenőrzésre" és „Szakértők felkészítése a pedagógusminősítésre" címmel 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzéseket indít a pedagógusminősítéssel és pedagógiai-szakmai ellenőrzéssel kapcsolatos szakértői feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítására.

A képzésre azon kollégák jelentkezését várjuk, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat. A pedagógusok jelentkezésének rögzítése az intézményvezető feladata a www.oktatas.hu oldalon a Saját oldal / Intézmény menüpontban a Jelentkeztetés minősítési eljárásra, eljárások adatainak megtekintése (2018., 2019.) ikonon keresztül. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a jelentkeztetés elvégzése előtt a 2018S eljárási azonosító kiválasztása szükséges.

A jelentkezést 2018. június 15. és június 24. között a www.oktatas.hu felületen lehet rögzíteni.

Mivel a rendelkezésre álló létszám korlátozott, az OH a beérkezett jelentkezések közül a bemeneti feltételek teljesülése és a szakmai és hiányterületi szempontok figyelembevételével választja ki a képzés résztvevőit. A képzésre való jelentkezési időszak lezárását követően az OH elektronikus úton, a KIR-ben szereplő e-mail-címen értesíti a jelentkezőket a jelentkezés eredményéről. A jelentkezés elutasítása esetén az OH az elutasítás indokára vonatkozóan nem küld részletes tájékoztatást.

Bővebb információt az alábbi tájékoztató anyagok tartalmaznak:

Dokumentáció sablonok

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra