Jelentkezés 2016. évi szakértői képzésre (pedagógusminősítés, pedagógiai-szakmai ellenőrzés)

Szakértői képzések indulnak 2016 szeptemberében

A 2016. és 2017. évi szakértői igények pontosítása, valamint a munkaköri és területi szempontok elemzése alapján az Oktatási Hivatal (továbbiakban: OH) „Tanfelügyeleti szakértők felkészítése a pedagógiai-szakmai ellenőrzésre" és „Szakértők felkészítése a pedagógusminősítésre" című akkreditált, 30 órás pedagógus-továbbképzéseket indít. A képzések célja a pedagógusminősítéssel és pedagógiai-szakmai ellenőrzéssel kapcsolatos szakértői feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása.

A képzésre azon kollégák jelentkezését várjuk, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat.

Jelentkezni 2016. augusztus 29-től szeptember 8. éjfélig lehet az http://elearning.oh.gov.hu/ felületen keresztül.

Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló létszám korlátozott, az OH a beérkezett jelentkezések közül a bemeneti feltételek teljesülése és a szakmai és hiányterületi szempontok figyelembe vételével választja ki a képzés résztvevőit. A képzésre való jelentkezési időszak lezárását követően az OH elektronikus úton, saját e-mail fiókjukon keresztül értesíti a jelentkezőket a képzésre való jelentkezés eredményéről.

Bővebb információt a http://elearning.oh.gov.hu/ oldalon olvashatnak.

Nyomtatás